BERBEC 21.03-20.04: Sensibilitatea va caracterizeaza in aceasta perioada. Fie ca este legata de familie, de prieteni sau de serviciu, nu va manifestati cu prea multa violenta. Aceasta nu atrage decat si mai multa furie sau porniri destul de brutale.

TAUR 21.04-21.05: Sunt destule persoane care asteapta sa luati o hotarare in ceea ce priveste locuinta sau o afacere in care ati investit indeajuns de mult. Nici rezultatele luate in pripa nu va multumesc, asa ca fiti atenti ce spuneti si mai ales ce acte semnati!

GEMENI 22.05-21.06: Toata energia de care debordati trebuie canalizata spre rezolvarea problemelor ce tin de casa si de serviciu. Distractia la locul de munca nu prea este potrivita pentru dumneavoastra. Mai bine fiti prevazatori, vine ea si vacanta...

RAC 22.06-21.07: Nu mai credeti tot ce vi se spune la ureche pentru ca mai tarziu veti regreta. Puneti mai mult accent pe modul cum priviti dumneavoastra lucrurile. Disensiunile cu un coleg de serviciu va cam scot din starea buna de pana acum. Fiti prevazatori pentru a evita neplacerile.

LEU 22.07-22.08: Discutati mult si pe diverse teme cu toti cunoscutii care va ies in cale. Se pare ca va exprimati mai bine sentimentele si parerile, care sunt acceptate cu mai multa ingaduinta de cei din familie. Va fataiti de colo-colo fara a avea un tel anume.

FECIOARA 23.08-22.09: Cheltuielile excesive din ultima vreme par sa lase urme adanci in bugetul dumneavoastra. Daca erati mai chibzuiti, acum nu va mai plangeati ca nu va ajung banii. Va salveaza o suma frumusica de bani pe care ii primiti la sfarsit de saptamana.

BALANTA 23.09-22.10: Ceea ce ati trait in ultimul timp pare sa va determine sa intelegeti mai bine ce vreti de la viata. Sunteti intr-o forma maxima a energiei pozitive si asta va face sa fiti echilibrati si intr-o perfecta armonie.

SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca in aceasta saptamana dispuneti de o imaginatie bogata si asta se vede in tot ceea ce faceti. Vreti sa dati o noua imagine locuintei si chiar a locului unde profesati. Ideile creative vor fi preluate si apreciate de toti apropiatii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Bucuria pe care o simtiti va grabiti sa o infuzati si catre cei care va inconjoara. V-ati straduit destul in ultima vreme sa incheiati proiectele incepute, sa va planificati mai bine bugetul si aceasta se vede. Sunteti parca mai relaxati si ati cam eliminat tensiunile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Cunoasteti pe cineva si peste ceva vreme se infiripa si dragostea. La inceput sunteti mai rezervati, dar pe masura ce trece timpul va descoperiti parca sufletul pereche. Cei care au un partener stabil se concentreaza pe familie si pe cateva aniversari sau evenimente importante.

VARSATOR 20.01-18.02: Atentia va este retinuta de ceva ce va face sa pierdeti timpul aiurea si sa nu mai dati acelasi randament ca altadata. Cei din jur care va atrag atentia nu va vor decat binele. Acceptati-le criticile si nu-i mai priviti ciudat!

PESTI 19.02-20.03: Astrele va dau binecuvantarea unei noi iubiri. O veti primi cu bratele deschise daca veti "sterge" din suflet toata independenta cu care v-ati obisnuit. Atentie la discutiile nu tocmai placute cu un nativ Taur. Mai bine va selectati cu mai multa grija informatiile.