BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza o saptamana stresanta, mai ales pentru doamne si in special pentru cele care urmaresc un salt in cariera. Copiii va vor crea destule griji insa in weekend va vor recompensa cu multe bucurii. Ar fi bine sa va faceti timp si pentru familie, divertisment si prieteni.

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca ati trecut de tot ce a fost mai greu. Vi se prevad zile pline de spe-ranta, datatoare de liniste si relaxare. Macar sa invatati din greseli si sa dedicati mai mult timp si atentie celor care apreciaza entuziasmul si optimismul dumneavoastra. Discutiile sincere va dau un sentiment de incredere si de aceea nu trebuie sa le ocoliti.

GEMENI 22.05-21.06: Exista un milion de lucruri pe care doriti sa le vedeti si inca un milion pe care vreti sa le faceti. Indiferent de vreme, gasiti si cel mai mic pretext ca sa iesiti din casa si sa va intalniti cu prietenii. Doar asa reusiti sa va astamparati foamea de discutii si noi cunostinte.

RAC 22.06-21.07: Sunteti o revelatie in compania copiilor si a celor mult mai tineri decat dumneavoastra. Ei va gasesc foarte simpatici si ingaduitori insa vor profita de aceste calitati pentru a-si indeplini micile "mofturi" pe care, de altfel, nu le ingaduiati. Fiti mai des in dispozitia asta si ii veti cuceri definitiv.

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia de aer curat si veti face multe iesiri unde va veti "aerisi" mintea si gandurile. Fie in compania celor mai buni amici, fie alaturi de cei de-acasa sau chiar singuri, va faceti cateva placeri gastronomice si nu veti uita de dulciuri. Mare atentie la excese...

FECIOARA 23.08-22.09: O persoana speciala in viata dumneavoastra va creeaza sentimentul unei mari satisfactii. Va simtiti in stare sa mergeti impotriva curentului fara prea mari dificultati. Regasiti gandurile ratacite sau ambitiile pierdute chiar in mijlocul imbratisarilor pasionale. Cam cum credeti ca da asta?!

BALANTA 23.09-22.10: Inaintea unei achizitii majore ar trebui sa va verificati finantele. Nicio investitie nu trebuie facuta cu prea multa usurinta, mai ales in situatia dumnevoastra. Mai bine va bucurati de placerile vietii intr-un ritm moderat. Orice exces este platit cu prea multa sudoare.

SCORPION 23.10-21.11: Va preocupa prea mult problemele celor mai in varsta din familie. Poate trebuie sa-i lasati singuri dar sa-i supravegheati din umbra. Cel mai bun mod de a nu-i deranja este sa fiti discreti si mult mai putin insistenti. Uneori, banuielile va duc catre cai gresite.

SAGETATOR 22.11-21.12: Zilele acestei saptamani vor avea ca punct culminant cadouri si cateva seri romantice oferite de persoana iubita. Nu abuzati de increderea ce o poarta pentru dumneavoastra. In weekend primiti o invitatie la o intrevedere unde puteti intalni persoane influente ce va vor schimba un pic modul de a gandi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Un membru al familiei va ingrijoreaza si ii veti acorda mare atentie si ingrijirile necesare. Poate si dumneavoastra ati fost cam indiferenti in ultima vreme. Oricum, ii veti dovedi ca va pasa cu-adevarat de sanatate. Apropo de asta, nu credeti ca este cazul sa va faceti un bilant pe aceasta tema?

VARSATOR 20.01-18.02: Presiunea impusa de la serviciu si discordia iscata la domiciliu va creeaza un stres caruia ii faceti fata cu greu. Concentrarea va este perturbata de cateva discutii in contradictoriu cu sefii dumneavoastra. Parca nimic nu va iese asa cum doriti. Aveti mai multa rabdare si totul trece mai usor.

PESTI 19.02-20.03: Implicati-va mai mult in activitati ce va imbunatatesc forma fizica si rezistenta, deoarece si asa sunteti destul de solicitati si depasiti cu mult cota de stres suportata de organism. Aveti grija si de sanatatea trupului dar si de cea spirituala. Poate o vizita la un loc sfant va ofera pacea de care aveti atata nevoie.