BERBEC 21.03-20.04: Perioada urmatoare este importanta pentru majoritatea nativilor acestei zodii. Fie ca finalizati acte pentru achizitia unei proprietati, fie ca schimbati ceva prin casa, totul pare sa se lege de transformari in viata dumneavoastra. In weekend norocul va iese in cale tocmai cand va asteptati mai putin.

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa in mod deosebit corectarea greselilor facute de altii. Persoane influente vor observa si partea utila din aceasta afacere si va vor rasplati eforturile printr-o recompensa surpriza. Atentie insa ca veti intampina unele dificultati cu adaptarea la cateva proceduri de lucru.

GEMENI 22.05-21.06: Incercati sa pastrati relatiile cu partenerii de afaceri, mai ales atunci cand este vorba despre obtinerea unor fonduri consistente. Veti ramane placut surprinsi de deschiderea lor si de bunavointa ce o manifesta. Nu-i neglijati nici pe cei de-acasa si mai ales pe partenerul de viata.

RAC 22.06-21.07: Aceasta saptamana va ajuta mult sa-i cunoasteti mai bine pe cei apropiati. Sunteti in usoara dificultate si atunci cand cereti ajutorul nu-l veti primi decat de la cei care va sunt alaturi la greu. Candva, insa, trebuie sa le intoarceti serviciul. Sa nu uitati!

LEU 22.07-22.08: In ultima perioada ati avut mult de munca si sunteti aproape la capatul puterilor. Se pare ca debutati cu un start bun, deoarece se prefigureaza mai multe zile odihnitoare si favorabile petrecerii timpului liber asa cum va place cel mai mult. Poate gasiti si compania copiilor la fel de relaxanta.

FECIOARA 23.08-22.09: Se prefigureaza un profit gras din vanzarea unei proprietati sau dintr-un schimb de locuinte. Totul este sa tineti cont de angajamente si sa incercati sa nu depasiti termenele. Contati si pe sprijinul celor dragi pentru a va pune cele mai grozave idei in aplicare.

BALANTA 23.09-22.10: Zilele scurse in ultima vreme par a fi cam greu de gestionat. Desi aveti tendinta de a exagera, nu ar fi rau sa cautati compania persoanelor care va inspira incredere. Incercati sa-i evitati pe cei care va deprima sau va incarca negativ. Priviti viata mai optimist, totul este trecator.

SCORPION 23.10-21.11: Joi este momentul sa faceti un efort pentru a va asigura ca o parte din planurile dumneavoastra pot deveni realitate. Pana atunci, nu trebuie decat sa fiti mai atenti la excese de orice fel. Sanatatea da semne de oboseala. Poate adoptarea unei noi diete mai echilibrate va ajuta cu adevarat.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti hotarati sa va luati la tranta cu toate problemele ce par a nu va lasa sa va traiti viata asa cum doriti. Pregatirea de pana acum va ajuta si ea, iar la final o sa zambiti radiosi. Ideile creative vor fi apreciate de toti cei din jur, mai ales pentru nativii care lucreaza in domeniul comunicarii.

CAPRICORN 22.12-19.01: Faceti progrese lente dar sigure. Daca detineti un post de conducere, aveti grija la termenele indeplinirii sarcinilor si la agresiunea cu care priviti tot ce este nou. Mai bine calmati-va si socotiti totul cu rabdare, pentru ca doar asa veti avea succes.

VARSATOR 20.01-18.02: Satisfactia va da tarcoale si are si de ce. Impresionati-va superiorii prin munca asidua si perseverenta. Cu siguranta veti fi apreciati la adevarata valoare. Sanatatea va ajuta sa fiti in forma maxima si nici psihicul nu se lasa mai prejos.

PESTI 19.02-20.03: Ca sa fiti multumiti, trebuie sa duceti la bun sfarsit tot ce i-ati promis persoanei dragi de langa dumneavoastra. Asteapta de prea multa vreme un raspuns pozitiv si se pare ca intarzierea nu tine strict doar de ea. Nu credeti ca trebuie sa luati o decizie ferma?