BERBEC 21.03-20.04: Puneti dorintele altora inainte de propriile doleante si nu veti regreta. Veti fi apreciati de cei carora le faceti un bine. Pentru investitiile de valoare nu ar fi rau sa consultati si profesionisti cu experienta in domeniu. In weekend veti imbina utilul cu placutul.

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamana sunteti mult mai optimisti, plini de speranta si cu greu va va rezista cineva la veselia debordanta cu care va invaluiti. Pentru cei mai multi nativi starea spirituala va fi una de zile mari, stralucitoare am putea spune.

GEMENI 22.05-21.06: Solutii noi la probleme vechi, iata care este sloganul acestor zile. De prea multa vreme ati amanat rezolvarile si nu trebuie sa le lasati neremediate. Daca veti cere sprijinul celor de acasa, solutiile se gasesc rapid. Exista si destule treburi prin preajma casei nefinalizate.

RAC 22.06-21.07: In afaceri si la serviciu bazati-va pe propriile eforturi pentru a obtine mai multe realizari. Va sunt necesare si incurajarile de la cei dragi, asa ca nu mai faceti atat pe suparaciosii. In weekend se impune o pauza binemeritata. Incercati sa va relaxati in compania prietenilor sau a familiei.

LEU 22.07-22.08: Prea multa preocupare pentru viitorul dumneavoastra va distrage de la treburile de rutina, iar daca le scapati din mana va paste o perioada infernala. Partenerul de viata va marturiseste ca nu va lasa la greu, insa nu trebuie sa abuzati de bunavointa lui.

FECIOARA 23.08-22.09: Este nevoie de mai multa chibzuinta pentru a solutiona problemele serioase. Nu lasati considerentele materiale sa devina mai importante decat oamenii si relatiile cu acestia. Ati putea sa rezolvati odata pentru totdeauna problemele ce v-au tulburat.

BALANTA 23.09-22.10: In ultima perioada ati fost impovarati de prea multe griji. Evenimentele v-au determinat sa-i neglijati pe cei de aproape insa acum se pare ca lucrurile se reasaza. Priviti totul cu mai mult optimism si actionati cu hotarare. Ezitarile nu fac decat sa va destabilizeze.

SCORPION 23.10-21.11: Petreceti mai mult timp in compania jumatatii dumneavoastra deoarece pe viitor veti constata ca viata nu inseamna numai afaceri. La sfarsitul saptamanii schimbati planurile de calatorie in ultimul minut si se pare ca aveti succes.

SAGETATOR 22.11-21.12: Pentru unii nativi viata privata le aduce mai multe suparari, iar pentru altii poate le infuzeaza mai mult entuziasm. O surpriza ar putea veni din partea unor rude apropiate dar si din castiguri neasteptate. Aveti grija si nu va neglijati problemele de sanatate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pareti a fi din nou pe drumul cel bun, dupa ce saptamana trecuta ati infruntat ceva dificultati. Puteti face o fapta buna pentru cateva cunostinte apropiate iar recompensa va fi una la care nici nu va asteptati. Se poate concretiza o excursie sau chiar un concediu peste hotare.

VARSATOR 20.01-18.02: Primele zile ale saptamanii sunt formidabile pentru obtinerea unor favoruri necesare avansarii in cariera. Lupta pentru putere sau concursurile va tin ocupati pana in weekend, cand va dedicati timpul liber pentru studii.

PESTI 19.02-20.03: Persoana draga sufletului dumneavoastra va revarsa parca prea multa dragoste si grija. Mare atentie la tonul cu care le vorbiti celor din jur si la mofturile nejustificate. Nu uitati ca nemultumitilor li se ia darul si nu stim cine va rade la urma...