Cautare

159 de rezultate pentru "fashion" (4.89 secunde)
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj va scoate in aceasta luna la licitatie o parte din bunurile sechestrate de la SC KIRA FASHION SRL, societatea patronata de controversatul om de afaceri craiovean Samir Sprinceana, acuzat de obtinerea unor rambursari ilegale de TVA in valoare de peste 600 de miliarde de lei.
Pina in acest moment au semnat contracte cu Euromall branduri precum KFC, Leonardo, B&B Collection, Biggoti, Coffe House, Fashion Cafee, Hang Ten, Inmedio, Melli Melo", a declarat Bernard Braka, senior Partner Euromall.
ca un eveniment oarecum independent fata de targ, se va deschide si un salon al colectiilor vestimentare numit "Best Romanian Fashion Brands", la care vor fi prezente atat colectiile participantilor la TINIMTEX, cat si cele ale altor producatori care din varii motive nu se numara printre expozantii la targ.
Pentru a ajunge la nivelul de acum - peste 25 de angajati, un magazin propriu în Craiova (HarLine), magazine de desfacere în toata tara (Timisoara, Brasov, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare, Baia Mare) si o participare recenta la Fashion Week-Bucharest - au fost necesari 15 ani de munca.
Potrivit purtatorului de cuvant al ITM, Carmen Corodeanu, pe lista societatilor sanctionate s-au aflat Pearl Textil SRL, Gold Fashion, Quantex SRL.
Cresterea va fi inregistrata in principal pe segmentele accesoriilor fashion si high-tech. Pas cu pas, sistemele Hands-Free Bluetooth vor inlocui sistemele clasice Hands-Free cu fir;
Bucurestiul sau Romania nu se pot compara cu New York, Milano sau Paris unde retailerii dominanti sunt din sectorul de fashion, in special cel de lux, pentru care prezenta pe astfel de bulevarde inseamna sustinerea imaginii si a brandului, neinteresandu-i profitul pentru aceste magazine", a declarat, intr-un comunicat, directorul departamentului High Street al companiei de servicii imobiliare, Valentin Manu.
“Aceasta va fi sansa noastra”, a explicat Aurelientu Popescu, in contextul in care drumurile din Asia sunt foarte lungi si creatorii occidentali se reorienteaza catre acele fabrici de confectii din Romania capabile sa ofere o rapiditate maxima in executia comenzilor, acest concept purtand denumirea de “Fast Fashion”.
Compania Great United Trading Romania, care opereaza pe plan local magazinele de imbracaminte si accesorii Time Out, a intrat faliment la sfarsitul anului trecut, potrivit datelor Tribunalului Municipiului Bucuresti.
Sun Plaza aduce langa Piata Sudului, care este vizitata zilnic de 25.000 de persoane, cei mai mari retaileri de fashion din Europa:
"E o placere pentru mine sa anunt public astazi data exacta la care vizitatorii nostri se vor putea bucura de magazinul celui mai asteptat fashion retailer de pe piata din Romania.
Pe segmentul fashion, sunt prezente C&A, New Yorker, Takko si Orsay, sectorul de incaltaminte va aduce Bata, Deichmann, Otter si Leonardo, iar pe domeniul electronice si electrocasnice, craiovenii vor avea Domo si Altex.
Problemele pe care le au designerii sunt ceva mai complicate decat cele ale retailerilor de fashion in general: pe langa faptul ca targetul e mai ingust, productia creatiilor - unicat sau de serie mica - e si ea destul de costisitoare.
Fizic sculptat, un chip si o privire greu de uitat, Noah Mills, este unul dintre manechinele masculine cele mai solicitate de nume mari din fashion, acum si in rolul de actor promitator.
Rosemarie, Eddy K, Marithe, Mistral Fashion, Bella Sposa, Calin Events, Andre Salon, Creal Design, Aura Top Class Design, White Simphony, White Pearl, Brumihar, Cosmina Englisian, Natalia Vasiliev, Brides Boutigue, Happy Bride, Spose di Gia etc.
Bulevardul Capri este destinat in principal tinerilor, Bulevardul Milano va include unitatile comerciale de fashion, iar Bulevardul Bellini va gazdui magazinele de lux.
Reduceri de pana la 50% aplica in perioada 03.01-29.02 si magazinele D’s Damat si Damat Tween. Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.
Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ca in aprilie si mai va deschide alte cinci magazine in Romania, printre care si cel din Craiova.
Fashion House Outlet Bucuresti - este primul centru outlet din Romania. Aici se vor regasi branduri precum: Aldo, Benetton, Bigotti, Dockers, Ecco, Fornarina, Jolidon, Kidland, Lee Cooper, Leonardo, Levi‘s, Dockers, Nautica, Nomino (O‘Neil), Optiplaza, Samsonite, Skiny, Steilmann si Timberland.
Deichmann isi continua extinderea in Romania deoarece tara noastra este o piata atractiva, interesata de domeniul fashion, romanii fiind atrasi si de raportul excelent pret-calitate al produselor, Deichmann ofera un sortiment larg de modele si marci pentru femei, barbati si copii, la preturi avantajoase, si este mereu in pas cu tendintele din marile capitale ale modei.
google-analytics.com