Cautare

356 de rezultate pentru "examen definitivat" (7.34 secunde)
Planul Integrat de Dezvoltare (PID) a Zonei Metropolitane Craiova a fost definitivat, anunta municipalitatea din Banie. Primaria a prins in PID mai multe grupuri de proiecte zonale, de importanta pentru municipiu, dar si pentru comunele partenere, in baza carora sa obtina fonduri europene.
Reprezentantii Fodului Monetar International au declarat, ieri, ca bancile-mama ale primelor noua banci straine din Romania au definitivat si au semnat, saptamana trecuta, scrisorile bilaterale de angajament, care confirma ca grupurile isi vor mentine expunerea totala pe Romania si vor respecta cerintele de capital pentru subsidiare.
Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte: Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Roxana Niculescu, Cristian Coman, Madalina Dulama, Robert Tatarus, Cristian Citre, Valeria Dorneanu, Catalin Striblea, Petru Berteanu si Gabriel Ionita.
In acest sens, se arata in comunicat, edilul-sef al Capitalei a tinut sa transmita asigurarile administratiei pe care o conduce ca, imediat ce municipalitatea isi va fi definitivat strategia referitoare la viitoarea finantare, aceasta va fi pusa la dispozitia tuturor celor interesati, procesul de selectie urmand sa fie realizat in mod transparent si pe baza unui dialog competitiv.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a definitivat ieri componenta lotului pentru turneul de pregatire de la Belek (Antalya), informeaza frf.ro.
Pandurii, in teste cu nemtii Pandurii si-a definitivat programul jocurilor de verificare ce se vor disputa in primul stagiu din Antalya.
Cinci atleti olteni la Londra Consiliul Federal al FRA a definitivat delegatia atletilor romani care vor merge la Jocurile Olimpice de la Londra, programate intre 27 iulie si 12 august.
De la dimensiuni minime (300x225) pana la posibilitatile minime de control ale userului, acest set de norme este asteptat sa fie definitivat si sa intre in vigoare incepand cu jumatatea acestui an.
Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta.
Inca nu a ti definitivat ce vreti cu viata. Urmeaza o saptamana mobilizatoare. Daca va mobilizati sunteti pe cai mari.
Cei mai multi politicieni din cadrul partidelor ce si-au definitivat candidatii pentru Parlament au inceput sa-si faca deja socoteli peste socoteli privind campania si chiar in ceea ce priveste rezultatul alegerilor, toti fiind nespus de entuziasti.
Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea lotul definitivat 90%", a spus noul presedinte al Consiliului de Administratie al FCSB Au fost discutate si ultimile noutati din interiorul echipei nationale.
PSD si PNL au cazut de acord asupra unei parti dintre acestea, insa pachetul fiscal integral nu a fost definitivat.
Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Concret, se sustinea ca doar Viorel Hrebenciuc reusise sa acceada din nou in structurile de conducere, in timp ce alte nume celebre (DIP, Pascu, Vacaroiu) cazusera cu brio la examen.
In aceste conditii, este sigur ca Alianta se va confrunta nu numai cu scaderea popularitatii sale in ochii romanilor, ci si cu ostilitatea parlamentarilor pesedisti si a partenerilor lor. Ramane de vazut cum vor trece liberalii si democratii cel mai greu examen politic din intreaga lor cariera post-decembrista.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Secretarul General al Senatului a mai fost acuzat ca a angajat ilegal mai multe persoane, care nu au mai fost supuse unui examen sau concurs public, dar si de nepotism, reclamandu-se faptul ca Ioan Calin Stoenescu, aflat la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna, i-ar fi var.
Oficialii europeni i-au cerut sa preia Ministerul de Interne, Justitia, Integrarea Europeana, “intr-o formula de capitulare“, pentru ca 2004 “este anul unui examen major“.
google-analytics.com