Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Grupul Vocal Acapella va sustine sambata, 15 decembrie, de la orele 19.00, in Piata Mare din Sibiu un concert extraordinar de colinde
si cantece de Craciun.
Evenimentul LET IT SNOW, la care intrarea este libera, va fi un concert antrenant ce va cuprinde colinde si cantece de Craciun in romana, engleza si germana.
De asemenea, la cererea publicului, concertul va avea loc si luni, 17 decembrie, de la orele 19.00, la Ramada Hotel, in sala Atrium unde locurile sunt limitate. Rezervări se pot face la departamentul de rezervări al Hotelului Ramada: telefon 0269/235505, e-mail : [email protected].
Programul concertului ii va purta pe cei prezenti, timp de 50 minute, in lumea copilariei, cu colindele traditionale romanesti, apoi vor fredona alaturi de Gupul Vocal Acapella cateva dintre cele mai cunoscute cantece de Craciun!
Prezent de 6 ani la Sibiu, Grupul Vocal Acapella completeaza tabloul artistilor ce colinda sibienii si turistii din tara si din strainatate, prezenti aici pentru renumele pe care orasul si l-a capatat.
Grupul vocal Acapella este condus de George Miron, dirijor si solist.
Acapella are o discografie pentru Craciun formata din 4 albume:
1999 "TREI CRAI DE LA RASARIT"- Media Pro Music
2002 "NOI IN SEARA DE CRACIUN" - Cat Music Media Sevices
2004 "CRĂCIUN CU ACAPELLA" - Media Pro Music
2009 "10 ANI CU ACAPELLA" dublu album - Media Pro Music
Evenimentul este sustinut de Casa de Cultura si Primaria Municipiului Sibiu.