Cautare

66 de rezultate pentru "eugenia" (2.80 secunde)
Basescu mai avea prevazute intalniri cu presedintele Parlamentului, Eugenia Ostapciuc, cu vicepresedintele fractiunii parlamentare “Alianta Braghis“, Livia Gutu, cu liderul fractiunii parlamentare a Partidului Popular Crestin Democrat, Iurie Rosca, si cu liderul fractiunii parlamentare a Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Victor Stepaniuc.
Candidatura acestuia a fost aprobata ieri, in unanimitate, de Biroul Executiv al organizatiei municipale Satu Mare a PSD, odata cu candidatura lui Ioan Tou pentru functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene si a altor lideri locali marcanti, Ioan Viman, Mircea Ardelean, Alin Rusu, Gheorghe Lungu, Eugenia Sabau, Mihai Ciorba si Mirel Marinescu pentru functiile de vicepresedinti.
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Ioan Rus - 1.032 voturi, Titus Corlatean - 927, Rovana Plumb - 925, Mihai Tanasescu - 745, Ioan Mircea Pascu - 717, Corina Cretu - 712, Valer Dorneanu - 639, Dan Nica - 625, Nicolae Vacaroiu - 604, Eugenia Godja - 535 si Ilie Sarbu - 533.
"A fost o competitie puternica, cu 413 atleti, din care sportivii nostri au iesit foarte bine, ceea ce le ridica moralul pentru competitiile viitoare", a spus ieri antrenoarea si totodata mama Roxanei Ene, Eugenia Ene.
Am avut o mare actrita profesoara, Eugenia Popovici, care mi-a dat prima lectie de viata fundamentala, care mi-a spus: Invata sa te bucuri de lucrurile mici!
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei. Firma se numeste I. I Sava si E. Eugenia. "La standul nostru gasiti:
Directoarea pesedista a ACR - filiala Dolj, Eugenia Nita, este asociat la SC SANATATE SRL, unde detine 1/3 parti sociale in valoare de 700.000 de lei.
Bunurile aflate in biroul lui Ciobotea si care se regasesc pe lista de inventar a prefecturii urmeaza sa fie preluate de referentul Eugenia Berendei.
Pe de alta parte, presedintele filialei PSD Maramures, Eugenia Godja, cunoscuta in filiala ca o sustinatoare vehementa a lui Ion Iliescu, a declarat ca senatorul poate sa candideze daca vrea si la sefia PSD, si "nu poate nimeni sa-l opreasca".
Surse din interiorul spitalului au precizat ca lupta pentru postul de manager se da intre dr. Eugenia Muja si dr. Stela Halichidis. (A. VASILE)
In timp se intoarce", a declarat Hrebenciuc intrebat fiind cum comenteaza plecarea din PSD a inca 3 deputati, Constantin Mazilu, Luminita Iordache si Eugenia Barna.
Eugenia Iorga, presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Sursa: Radio Romania Actualitati
- cuvantul doamnei EUGENIA IORGA,Presedintele O.N.G. Clubul C.P. U.N.; - cuvantul domnului prof. dr. MARIAN ENACHE, deputat in Parlamentul Romaniei;
MIRIAM EUGENIA SOARE Senatul a adoptat tacit proiectul de lege al deputatului PSD Ninel Peia prin care femeile care au nascut cel putin 3 copii primesc o indemnizatie viagera lunara, pentru toata viata, iar cele care au 5 copii sau mai multi primesc si medalia de MAMA EROINA.
O alta tematica prezentata in cadrul seminarului de catre Eugenia Enciu, reprezentant al Grupului Scolar Industrial Constructii de Masini Constanta, a fost protectia muncii in cadrul pregatirii profesionale din Romania.
Din categoria marcilor aflate inca pe piata fac parte electronicele si electrocasnicele Arctic, biscuitii Eugenia, bomboanele Mentosan, detergentul Dero, tigarile Carpati, aftershave-ul Tarr, incaltamintea Otter sau berea Ursus.
Tot pentru perioada postului, consumatorii pot alege biscuitii Eugenia, Digesta, cerealele Diet, Captain Crantz, Funky, specialitati de panificatie si delicioase produse de patiserie.
518, Andone Eugenia, amendata cu 1.000 de lei, administratorul Asociatiei de proprietari nr. 382, care a fost arsa la buzunar cu 2.000 de lei, administratorul Asociatiei de locatari nr.
Pe luna organizam cate 3-4 petreceri pentru cei mici, iar preturile sunt pentru toate buzunarele”, a declarat pentru cotidianul “Replica” Eugenia Ludoi, de la Style Decor.
google-analytics.com