Cautare

900 de rezultate pentru "energia" (3.60 secunde)
Au crescut si salariile, si costurile cu energia, iar italienii nu le mai puteau suporta. ... Acesta a adaugat ca, atunci când euro este slab comparativ cu leul, firma pierde la export, iar atunci când euro se scumpeste, îi creste chiria si costurile cu energia la noi în tara.
Consumatorul casnic este cel care cumpara energia pentru consumul propriu al gospodariei, excluzand consumul aferent activitatilor comerciale sau profesionale. Consumatorul eligibil poate sa aleaga furnizorul si sa contracteze direct cu acesta energia electrica necesara, avand acces la retelele de transport si/sau de distributie.
Consumatorii casnici oradeni pot avea un traseu optim la plata pentru energia electrica. ... Asta inseamna ca se plateste un abonament de 0,1503 lei pe zi, adica 4,5 lei pe luna, si un pret pentru energia consumata de 0,3125 lei pe kWh, indiferent de cantitate.
Bursele americane au deschis sedinta de vineri in scadere, dupa declinul din ziua precedenta de tranzactionare, in contextul in care preturile de consum din Statele Unite au urcat in ianuarie, pentru prina data din iulie 2008, in contextul in care energia s-a scumpit.
"In sistemul feroviar sunt datorii de 1,2 miliarde lei la energia electrica.
Membrii comisiei mixte se vor intalni urgent ca sa caute solutii pentru ca pretul la energia electrica pentru sistemul de irigatii sa fie scazut.
energia si pharma Un an 2010 dificil, incheiat cu o medie a somajului de 8,5%, un nivel al euro la 4,3 lei si o contractie economica de 2,5%, sunt estimarile bancherilor si analistilor chestionati de HotNews.ro.
Seful Complexului sustine insa ca a preferat sa vanda energia produsa decat sa opreasca grupurile energetice. ... Este si perioada in care consumul a scazut si toata lumea observa ca este momentul de varf pentru energia produsa in sistem hidro si este mult mai ieftina decat cea produsa in termocentrale.
Germania este la ora actuala singurul stat industrializat decis sa renunte pentru totdeauna la energia nucleara, din cauza riscurilor inerente pe care le presupune folosirea acestei tehnologii, transmite AP, citata de Agerpres.
Oficial, TVR anunta ca "taxa TV se factureaza o data cu energia electrica consumata, dar pe o factura separata de cea de energie". ... "Taxa radio-TV apare pe aceeasi factura cu energia electrica, dar este evidentiata separat.
Apartamentele utilizeaza energia regenerabila a pamantului pentru obținerea caldurii pe timp de iarna, racirii pe timp de vara si a apei calde cu ajutorul sondelor conectate la pompele de caldura geotermice (geotermale) cu clasa energetica A+++ importate din Suedia.
Divizionara A de baschet masculin, Energia Rovinari, s-a reunit ieri cu doar noua jucatori. ... Energia se pregateste la Targu Jiu, iar duminica, la ora 17.00, are programat primul amical al anului, la Craiova, in compania divizionarei A locale, SCM.
Cele doua echipe de handbal masculin de seniori din Oltenia, Energia Lignitul Targu Jiu (Liga Nationala) si CS Universitatea Craiova (Divizia A) au disputat ieri un joc scoala in Banie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu".
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti. ... Oaspetii au transferat jucatori in pauza competitionala, iar acum doua etape Energia Rovinari a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune la Miercurea Ciuc.
SCM-U vine dupa un meci usor, cu ultima clasata, Poli Iasi, pe teren propriu, iar victoria din fata moldovenilor i-a urcat pe craioveni pe locul 11, cu 26 de puncte, cu trei mai putin decat un grup de trei formatii clasate in fata lor (Energia Rovinari, proaspata castigatoare a Cupei Romaniei - BCM U Pitesti si CSU Atlassib Sibiu).
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Jucatorii formatiei din Sibiu pot acuza o usoara oboseala, deoarece au avut meci acum doua zile, la Targu Jiu, fiind invinsi de Energia Rovinari. ... "Am vazut meciul Energia cu Sibiu de miercuri.
Dupa ce a calificat Energia Rovinari in play-off, antrenorul Slobodan Nikolic negociaza prelungirea intelegerii cu gruparea gorjeana. Tehnicianul sarb garanteaza o clasare in primele trei locuri sezonul viitor, cu conditia pastrarii lotului actual plus aducerea unui pivot de valoare.
Datorita acestui fapt consumul scade cu 50%, dar sa nu uitam ca si cantitatea de caldura degajata este direct proportionala cu energia consumata. ... In cazul ecranelor cu LED-urilor, intensitatea luminii poate varia in functie de energia cu care sunt alimentate.
google-analytics.com