Senatorul social-democrat Rodica Stanoiu ar putea sa primeasca o sanctiune de partid pentru afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni televizate ca a€žun lider important din PSD este un mare papusar, care ii spune Â'draga MonicaÂ' ministrului Justitieia€œ.
a€žEl este cancerul politicii romanesti, este unul care cade mereu in picioare. O sa ma trezesc cu amenintari. A contribuit la caderea PSD de la putere, multi colegi il acuza. Observa cineva ca, intr-o intalnire, se gudura pe langa presedintele Basescua€œ, a spus Rodica Stanoiu, fara sa nominalizeze.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ieri ca nu a vazut emisiunea respectiva, dar ca va solicita stenograma pentru a vedea daca afirmatiile Rodicai Stanoiu se incadreaza in depasirea acelei a€žlinii a partiduluia€œ dincolo de care se dau sanctiuni.
a€žDaca doamna Stanoiu are dovezi, vom discuta ceea ce are de spus. Linia PSD este sa incurajeze un partid modernizat, nou, mai curat, dar trebuie sa stim ca atunci cand facem afirmatii trebuie sa le si probama€œ, a spus Geoana. El a mentionat ca, daca exista dovezi, acestea trebuie prezentate Justitiei.