Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (8.46 secunde)
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o. ... A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume. ... Emisiunea Petrecere poate fi ascultata la Smart FM, 107,3FM, in fiecare vineri de la ora 19.00.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Intitulata Jocurile Olimpice de Iarna, Sochi 2014, emisiunea imbina intr-un mod echilibrat legatura dintre arta grafica si stralucirea sporturilor albe, timbrele reprezentand o transpunere artistica a esentei si spiritului Jocurilor Olimpice.
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
Iuliana s-a simtit minunat in compania lui Teo, pe care o apreciaza si o respecta foarte mult si i-a lansat invitatia de a fi prezenta in emisiunea "O data-n viata", din noul sezon.
Emisiunea, produsa de Madalina Ion, va fi difuzata in direct, sambata intre orele 13:00 - 14:00 si, in reluare, duminica.
In paralel, aceasta realizeaza la TVRM Cultural si Educational, emisiunea "Gandesti, deci existi". ... - Ce face, concret, Victorita Dutu, la emisiunea "Gandesti, deci existi"? - Pun intrebari, provoc la discutii inteligente, ma intereseaza spontaneitatea dialogului, in asta consta frumusetea, sa urmaresti felul gandirii unui om, aceasta e fascinant in emisiunea mea.
Vedeta e bucuroasa ca emisiunea pe care o prezinta si-a scris propria istorie si a devenit o marca inconfundabila, ajungand acum la cel de-al 7- lea sezon!
De la fata locului Emisiunea care a debutat Joi, 25 mai, pe 96.9, la Gold Fm, a dezbatut tema prostitutiei si a femeilor care practica cea mai veche meserie din lume.
Interviul a fost difuzat la emisiunea De-a viata ascunselea, realizata de Florentina Fantanaru. ... Gabriel Fatu a vorbit la emisiunea De-a viata ascunselea si despre salariul pe care il castiga in urma emisiunii cu farse de la OTV.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Am vazut inainte de emisiune si intre nominalizare si conferinta de presa si emisiunea dumneavoastra acest lucru. ... Prezentam in continuare integral declaratiile pe aceasta tema facute de Sorin Grindeanu la emisiunea Sinteza Zilei:
- Cat de greu este sa realizezi emisiunea "Cronica Carcotasilor" impreuna cu Serban Huidu? ... E mai usor ca la inceput, dar intr-un fel e si mai greu, pentru ca emisiunea e total schimbata. ... Uitandu-se la emisiunea "Cronica Carcotasilor" sunt de parere ca au facut bine pentru ca au plecat.
Inchidem aici emisiunea. ... Dupa cum vedeti, emisiunea noastra se termina. Nu am reusit sa iau nici bataie, nici pumni. Presedintele a fost linistit, nu e nervos, nu e dictator, poate maine, cine stie.
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Iata, filmarea cu incetinitorul la emisiunea lui Turcescu, cand s-a referit la acel moment din 2009, chipurile, momentul sacrificiului personal pe altarul principiilor morale.
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... Talk show de referinta, "Sinteza zilei" s-a impus ca emisiunea in care se fac cele mai importante dezvaluiri din actualitatea cotidiana.
google-analytics.com