Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.27 secunde)
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
La Editura Flacara, Liliana Petrus a publicat un volum exceptional de reportaje, intitulat "Supravietuirea prin reportaj", care au fost publicate de-a lungul timpului in revista Flacara.
• Castigatorul premiului pentru cartea de poezie a anului 2012 este Liviu Ioan Stoiciu, pentru volumul "Substante interzise", Editura Tracus Arte.
cristale gravate - intre 15 - 50 RON, cercei cu pietre - 10 RON, bratara cu rubin, bratara cu kunzit si diamante Herkimer, colier cu diamante Herkimer, pandante, sfere si piramide. De asemenea, si carti de autodezvoltare si traditie budista aparute la Editura Trinity.
Cele doua volume editate de catre IRRD in cooperare cu Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) si aparute la Editura Cetatea de Scaun infatiseaza pe baza de documente inedite provenite din arhivele fostei Securitati situatia economica, sociala si culturala a Romaniei in anii ’80, precum si starea de spirit a poporului roman in ultimii ani ai regimului Ceausescu.
La Editura LIDER a aparut cartea "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum. Pentru mai bine de trei decenii, Robert Ludlum a incantat cititorii de pe intreg mapamondul cu cele 27 de romane ale sale editate in peste 210 milioane de exemplare, traduse in 32 de limbi.
La Editura Tracus Arte a aparut cartea "Sub steaua cainelui" de Victoria Milescu. Gabriel Dimisianu defineste perfect poezia autoarei:
LaLa Band Magazine este realizata de Editura Litera, in colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adreseaza tinerilor intre 13 si 18 ani si se vrea un punct de informare si de intalnire pentru toti fanii LaLa Band, dar si pentru cei care nu vor intarzia sa devina.
Janina Sabau, agent de vanzari la Editura RAO: "S-au dat bine la Strada de C‘Arte cartile clasice contemporane: Marquez, Kafka, dar si Inferno de Dan Brown (costa 69 RON).
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
Alex Log Serv S.R.L., Facultatea de Geologie si Geofizica Bucuresti, Mineralien Company, Elixir Press, Editura CD Press.. Parteneri media:
La Editura LIDER a aparut cartea "Promisiunea" de Nora Roberts. Celebra autoare de bestselleruri J.D. ROBB (NORA ROBERTS) il poarta pe cititor prin New Yorkul anului 2060, unde locotenentul Eve Dallas infrunta un ucigas de politisti.
Romanul "Regula jocului" de Barbara Taylor Bradford a aparut la Editura LIDER. Acestea sunt armele pe care mizeaza inca o data maestra genului, BARBARA TAYLOR BRADFORD, pentru a-l purta pe cititor intr-o lume a puterii stapanita de reguli infailibile.
Actiunea romanului "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum, aparuta la Editura LIDER, este plasata pe o insula indepartata din Oceanul Arctic Canadian, unde o echipa americana condusa de locotenent-colonelul Jon Smith este trimisa pentru a dezvalui secrete bine ascunse de Federatia Rusa intr-un bombardier prabusit in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
Am recitit zilele acestea o carte senzationala: Martorii patimilor, scrisa de celebrul autor italian GIOVANNI PAPINI, aparuta la Editura Orizonturi in traducerea lui Nicolae Constantinescu.
Editura Herald este alaturi de noi la acest frumos eveniment, oferind premii in carti, pentru TOMBOLA SURPRIZA. Toti participantii la expozitie sunt inscrisi automat la tombola care se va extrage la sfarsitul evenimentului si au sansa de a castiga cele mai noi apartitii editoriale Herald.
Cartea pe care a lansat-o in vara, "Intre acte" (Editura All), a devenit bestseller. Este una dintre cele mai vandute carti in 2013.
Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: 1991 - 1994: Scoala Primara cu clasele I-IV din satul Plopenii Mari, Com.
google-analytics.com