Cautare

716 de rezultate pentru "drobeta turnu severin deranjamente" (4.41 secunde)
Criza financiara se pare ca va pune stapanire pe inca o societate importanta din Drobeta Turnu Severin.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
"Voi respecta si voi pune in aplicare imediat decizia Parlamentului European in cazul lui Severin, oricare ar fi aceasta" PSD asteapta rezultatul anchetei Parlamentului European in ceea ce-l priveste pe europarlamentarul Adrian Severin, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Victor Ponta, adaugand ca va respecta si va pune in aplicare imediat decizia forului legislativ de la Bruxelles, oricare ar fi aceasta.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere. ... au plecat din Turnu Severin spre localitatea Portile de Fier II.
Pentru a-l retine politistii de frontiera mehedinteni au fost nevoiti sa execute un foc de avertisment."Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin au prins in flagrant o persoana care bracona in perioada de prohibitie in fluviul Dunarea, pe directia localitatii Simian.
Ministrul finantelor, Varujan Vosganian, a declarat vineri, in timpul unei vizite la Combinatul de Apa Grea de la Drobeta Turnu Severin, ca, in momentul de fata, se cauta amplasamente in tara pentru noi reactoare nucleare, energia atomica fiind singura sansa de independenta energetica a tarii."Probabil ca la Cernavoda ne vom opri la reactorul nr.
Amical la Severin Pandurii Targu Jiu va disputa astazi, de la ora 17.00, la Drobeta Turnu Severin, un meci de verificare in compania divizionarei secunde Gaz Metan Severin.
Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr. ... Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier.
Mircea Geoana prevede ruperea Aliantei, iar Adrian Severin considera prestatia Monicai Macovei la Parlamentul European drept „neconvingatoare si de natura sa creeze noi suspiciuni“ Deputatul Adrian Severin, seful delegatiei de euroobservatori ai PSD, a criticat ieri modul in care a fost gandita componenta delegatiei romane care a participat la sedinta de prezentare a proiectelor de rapoarte pentru Romania si Bulgaria ale raportorilor Parlamentului European.
Situatia reclamata de PNL Caras-Severin privind incalcarea de catre PD a protocolului Aliantei va fi clarificata in cursul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean de conducere al Aliantei, a declarat Sorin Frunzaverde, presedintele PD Caras-Severin.
Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenta la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a da explicatii in legatura cu inregistrarile aparute in publicatia britanica Sunday Times, informeaza Realitatea TV. Severin a fost chemat de liderul PSE din Parlament.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe. ... M-am dus la Severin sa fac treaba, nu in plimbare!
Faptul ca au acelasi obiectiv, respectiv ocuparea locului trei la finalul stagiunii, este un motiv suficient pentru ca formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina sa se "dusmaneasca"
Turnu Magurele, Str. ... • Linia N120 va functiona intre ,,Depoul Militari" si ,,Turnu Magurele", pe traseul: ... Rahovei-Turnu Magurele". ... Turnu Mǎgurele.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Drobeta"
google-analytics.com