Cautare

716 de rezultate pentru "drobeta turnu severin deranjamente" (2.69 secunde)
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Grupul infractional era structurat pe doua paliere, corespunzatoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate in localitatile Drobeta Turnu Severin si Brastavatu, judetul Olt. ... In acest caz au fost efectuate 35 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Hunedoara, Olt si in municipiul Drobeta Turnu Severin.
Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
R., de 17 ani, din municipiu, a primit 800 de lei de la o persoana necunoscuta din Drobeta Turnu Severin, pentru a oferi bani prietenilor sai cu drept de vot, in schimbul votarii unui anumit candidat la functia de primar al municipiului Orsova.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta.
Accident ieri-dupa-amiaza in dreptul localitatii Halanga, pe Drumul National 67 care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Targu Jiu.
Un incendiu a izbucnit la bordul unei ambarcatiuni a Politiei de Frontiera, acostata in Portul Drobeta-Turnu Severin. Trei persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri de specialitate.
Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin. ... Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
AmosNews publica articolul lui Octavian Andronic "Suisurile si coborasul lui Severin", pe care il puteti citi in continuare. ... Uitati, cazul Severin "Bursucul veninos" era pana mai ieri, unul dintre cei mai seriosi si mai competenti politicieni romani.
Severin a demisionat din PSD. Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii.
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane.
Catalin Bocanete, Cosmin Capatana, Rada, Eugen Riosanu (CS Turnu Severin), Bugiu, Constantin Radulescu, Ionut Mitroi (CS Turnu Severin), Ionut Mihai; ... Cristi Niculescu, Florin Priescu (CS Visina Noua), Patrian Trifu (CS Turnu Severin).
Am sarit atunci in flori, eram in serviciu, la ora 1.30, la Turnu Severin. ... Au fost o familie puternica la Turnu Severin. ... In clasa a IX-a m-am legitimat la Clubul Scolar din Turnu Severin - atletism la 100 de metri.
Ca si Stiinta!Severinenii au fost trup si suflet alaturi de Stiinta- Doua dintre aceste meciuri dificile, cu Clujul si Timisoara, Stiinta le disputa acasa, dar la Turnu Severin.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
In ultima vreme au aparut informatii conform carora decizia ar inclina spre varianta Nicopole-Turnu Magurele, urmand ca, in acest mod sa fie legate un oras de 3.000 de locuitori (Nicopole) si un altul de 25.000 de locuitori (Turnu Magurele), in detrimentul celor doua comunitati, Calarasi si Silistra, mult mai numeroase ca populatie (65.000 de locuitori, respectiv 42.000 de locuitori).
google-analytics.com