In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, icoane pe sticla, cu imagini religioase. Toate acestea pot constitui cadouri superbe pentru sarbatorile de Paste!Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
"Fac icoane pe sticla din zona Ardealului. Iau lemn de fag din apropiere de la Curtea de Arges. Fiecare obiect pe care il fac are o poveste. Toate sunt facute manual. Icoanele mari costa 180 RON bucata, cele populare - 100 de lei, cele cu nuanta gotica (cu imagini din Franta si Irlanda) - 150 de lei, iar cele mici - la 80 de lei", spune Liviu Flesariu. Toate icoanele sunt pictate pe sticla. Majoritatea sunt cu tema religioasa, iar celelalte sunt cu tema populara.
Mai multe detalii despre icoanele lui Liviu Flesariu si ale fiicei sale, Doina, puteti gasi pe site-ul www.heliocraft.ro.
Expozitia de la Sala Dalles mai este deschisa pana pe 19 aprilie inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00. Intrarea este libera!