Cautare

107 de rezultate pentru "doban silvia" (3.14 secunde)
Totodata, noii senatori au primit ordinea de zi pentru prima sedinta de plen a Senatului, condusa de decanul de varsta senatorul Radu Anton Campeanu (PNL), asistat de patru secretari dintre cei mai tineri senatori - Silvia Adriana ticau, Silvia Ciornei, Radu Cristian Georgescu, Ioan Codrut seres.
Aceasta se numeste Silvia Bica, de profesie inginer si care in prezent este profesor si in acelasi timp director al Scolii de Arte si Meserii "Vasile Alecsandri" din localitatea Corbu.
"Cazul Silvia Bica este unul de meditatie. ... Mai mult, Silvia Bica nici nu mi-a dat un telefon sa-mi spuna ce a hotarat", a mai aratat Mihei.
Cei doi romani din cabinetul lui Orban sunt Viorel ßerbanescu si Silvia Dinca, care au lucrat la Misiunea Romaniei pe langa Uninunea Europeana.
Astfel, in timpul unui control desfasurat ieri, hotelul "Silvia" din statiunea Venus a fost sanctionat cu o amenda de 9.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. Tranzactia a fost parafata saptamana trecuta, de catre fostul proprietar, scriitoarea Silvia Cinca, si de directorul general al Grupului Evenimentul Romanesc, jurnalistul Vlad Pufu.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Romania - Spania 3-2 (primul tur al Grupei Mondiale II) Simona Halep castiga primul meci cu Silvia Soler Espinosa: ... 6-4, 6-3 Irina Begu castiga meciul al patrulea cu Silvia Soler Espinosa:
Masa din "Pescarusul" de A.P.Cehov, Oana din "Apus de soare" de B.St.Delavrancea, Printesa din "Regele gol" de Evgheni Svart, sau Silvia din "Acesti ingeri tristi" de D.R.Popescu.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Corpul nostru este singura casa pe care o avem cu adevarat, asa ca va invit sa luati parte la o noua conferinta, in care vom descoperi impreuna importanta recoltarii celulelor stem la banca de celule stem Biogenis, cum sa ne revenim cat mai repede la forma fizica de dinainte de sarcina si cum ne ajuta vibrolipoaspiratia, o sa ne explice dna dr Silvia Stanculescu, medic specialist chirurgie plastica, apoi vom primi sfaturi pentru sanatatea si frumusetea dintilor in sarcina si alaptare, dar si sfaturi de ingrijire dentara pentru copii in primii 3 ani de viata, de la dr.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: Avem o ambulanta UPU-SMURD cu dotari asemanatoare unei unitati de terapie intensiva (Autoare:
In Honorem Silvia Marinescu-Bilcu In acest an manifestarea va fi dedicata uneia dintre cele mai importante personalitati ale arheologiei romanesti: Silvia Marinescu-Bilcu (80 ani) si aniversarii a 65 ani de muzeografie la Calarasi.
SILVIA de 59 de ani din Bucuresti si accidentat usor pe un minor de 8 ani din Bucuresti, care s-au angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta prin loc marcat si prevazut cu indicator ,,Trecere pentru pietoni".
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
Gheorghe Moldoveanu (presedinte), Stelian Nicolae Fronescu (Primaria Constanta), Mugur Florin Voinescu, Liviu Dan Bleau (CJC), Dumitru Cornel (MFP), Ion Jercan (MTCT), Silvia Popeanga (MTCT), Dan Baciu (MTCT), Ion Selaru (MTCT), Eugen Marius Oprean (Asociatia Patronala din Romania) si Petre Costel (FNSPR).
Silvia Stoicescu, seful sectiei Neonatologie din cadrul Maternitatii “Polizu“ (foto medalion). Prin urmare, timp de un an, conf. Stoicescu a efectuat un studiu in cadrul maternitatii, dupa care a tras concluziile:
Jeje, selaru, Popenaga si Banciu, instrumente de lucru, in mainile lui Moldoveanu Astfel, Ion Jercan (fost director in MCTC si artizanul unor tunuri de zeci de milioane de dolari in dauna companiilor romanesti de navigatie), Ion selaru, Silvia Popenaga si Dan Banciu, toti reprezentanti ai Ministerului de resort, nu erau decat niste instrumente de vot la ordinul lui Moldoveanu, respectiv al lui Mitrea.
Necesitatea unei campanii de informare atat in plan intern, cat si extern a fost punctata si de Silvia Ciornei, senator conservator.
- Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, - Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg, - Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, - Alteta Sa Regala Principele de Wales, - Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, - Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, - Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei, - Alteta Sa Regala Ducele de Braganza, - Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei, - Alteta Sa Imperiala si RegalaArhiducele Karl al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa Maria a Rusiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Leka II al albanezilor, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Elia a albanezilor, - Excelenta Sa Seicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, - Alteta Sa Regala Principesa Rym a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Marele Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa de Baden, - Alteta Sa Regala Principesa Irina a Greciei, - Alteta Sa Regala Ducele de Vendome, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Emmanuella a Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, - Baronul Hanns von Holzhausen, - Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Georg al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Katharina a Austriei, - Alteta Sa Regala Principele Emmanuel Philibert de Savoia, - Alteta Sa Regala Principele Nikolaos al Greciei, - Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Wurttemberg, - ASR Principesa Chantal a Frantei, - Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, - Alteta Sa Principesa Anne de Ligne, - Cavalerul Charles de Fabribeckers, - Principesa Tatiana Radzivill, - doamna Fruchaud, Dr.
google-analytics.com