Cautare

3377 de rezultate pentru "divizia d cluj clasament fotbal" (3.07 secunde)
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
Si pe lista de consilieri, tot partenerii de afaceri ai d-lui Iorgus sunt, la fel si pe lista PNL. ... Au existat discutii oficiale, pe care poate sa vi le confirme si conducerea Partidului Social Democrat, insistente mari ale d-lui Iorgus la Bucuresti ca sa se intoarca in PSD.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. ... In plus, patronii majoritatii cluburilor din divizia Bürger sunt de parere ca performantele nu le permit sa atraga investitori puternici.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
Federatia Romana de Fotbal a depus candidatura oficiala pentru gazduirea de meciuri din faza grupelor si a optimor de finala ale Campionatului European din 2020, ce va fi organizat in 13 orase europene.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
In primul rind, el nu are credibilitate in lumea oamenilor de fotbal si a suporterilor adevarati, cei nepacaliti de declaratii.
In primul rind, el nu are credibilitate in lumea oamenilor de fotbal si a suporterilor adevarati, cei nepacaliti de declaratii.
Petrosenenii cred ca se gandeau mai mult la jocul din etapa viitoare, cu Pandurii Targu Jiu, decisiv pentru ambele combatante pentru ramanerea in Divizia A. ... Trecand la Divizia B, dupa meciul Universitatea - Minerul Motru 0-1 nu am de facut decat o singura remarca:
Nimic deosebit, adica n-am vazut fotbal de calitate. Mai sunt doar trei saptamani pana cand Universitatea va da piept, dupa un an de absenta, cu Divizia A, dar am vazut ca are in echipa doar jucatori de perspectiva, multi tineri, dar care ar avea loc in alte divizii.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Fotbal: CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
google-analytics.com