Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (3.98 secunde)
David Popovici a castigat, luni, proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natatie de la Roma cu timpul de 1:42.97, al treilea cel mai bun timp din istorie la aceasta proba. El a inregistrat un nou record mondial si european la juniori.
Sportivul a incheiat cursa cu timpul exceptional de un minut si 46 de secunde, ceea ce a insemnat un nou record pentru Campionatului Mondial de inot pentru juniori de la Lima.
David Popovici a obtinut joi medalia de aur in proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de Natatie pentru juniori de la Lima, Peru.
Am fost constienti ca avem o baza de selectie limitata, ca dupa Revolutie s-au imputinat centrele de copii si juniori pentru ca sunt mai mult consumatoare decat aducatoare de venituri, insa in subconstient am fost siguri ca, generatie de generatie, vom avea varfuri care sa formeze o nationala valoroasa.
Si nu ne referim la copii si juniori, ci la adevaratii profesionisti, unicii din Romania care au trait farmecul Ligii Campionilor.
"Unde sunt copiii vostri, aia pe care ii antrenati voi la juniori?", l-am intrebat pe Aurica. "Bai, nea Tudore, astia de acuma de la Stiinta, Gaman si toti din generatia lui, tot de la noi sunt...", mi-a explicat el.
Din comunicat mai reiese ca in momentul in care directorul de concurs a observat masina a oprit startul copiilor de la clasa Juniori 2 şi a solicitat scoaterea masinii de pe pista.
"Ar trebui sa mai vina doi, trei jucatori sa completeze lotul, plus unul sau doi juniori. Cu unul ne-am inteles, e un atacant de Liga 1 care trebuie sa apara asta seara, maine sa semneze contractul.
Tragedie la un meci de baschet pentru juniori. Antrenorul echipei Phoenix Galati a suferit un infarct in primul sfert al partidei pe care echipa sa il disputa la Focsani.
Este primul meu consurs ca senior, asta inseamna ca nu voi mai putea concura la juniori. Abia astept concursul asta pentru ca fac multe probe pe care le revizitez de cand eram eu mai mic, a declarat David Popovici la finalul probei.
David Popovici a castigat finala la 100 de metri fluture la Campionatul National de inot de la Otopeni pentru seniori, tineret si juniori.
Ionel Popescu, un alt candidat al Aliantei, detine, potrivit declaratiei sale de avere, nu mai putin de 4 apartamente, dobandite pana in 2002.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
in timpul mandatelor sale de primar, Anderco a reusit "performanta” de a aduce aceasta firma de la o rata a profitului de 1% in 1996 la o rata de 25 - 30% in 2001 respectiv 2002.
Prin intermediul unei scrisori, omul de afaceri sustine ca in luna iulie 2002 societatea in cauza ar fi fost verificata de inspectorii Directiei Generale a Finantelor Publice.
Cea de ofiter sub acoperire al Serviciului de Informatii Externe, Directia "C" Contraspionaj Extern. ... Sursele noastre afirma ca diplomatul a lucrat la mai multe directii, printre care si Directia "C" Contraspionaj Extern, urmasa vestitei UM 0195, sau Formatiunea Y .
Plenul reunit al Camerelor a aprobat ieri raportul de activitate si contul de executie bugetara ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) pe 2002, dar le-a respins pe cele din 2003 si 2004.
Am intrat recent in posesia acestui studiu datat 9 iulie 2002, unde, printre altele, consultantii americani atrageau atentia asupra faptului ca „decizia de a desparti productia energetica in entitati termo si hidro a fost de la inceput o condamnare la moarte pentru Termoelectrica“.
Raportul il nominalizeaza pe Nita Constantin, vicepresedinte al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care a cheltuit numai in 2002 832 de milioane de lei vechi pe cazare.
google-analytics.com