Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (3.02 secunde)
sport.ro informeaza: ... Ioan Becali a vorbit pentru Digi Sport si l-a criticat pe Andone pentru situatia creata, sustinand ca le-a dat sperante false fanilor lui Dinamo.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca" ... A primit totul de la sport si acum vrea sa intoarca serviciul, mai ales in aceste vremuri tulburi, cand tinerii au cu totul alte preocupari.
Sfert de finala 1: CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie: ... SPANIA - FRANTA (Donetk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 24 iunie:
Hainele sport au devenit tinute sexy. ... Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale. Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
RCS & RDS a introdus de ieri un nou pachet in grila de programe a serviciului Digi TV - "Pachetul Popular". De acum, noii abonati Digi TV pot urmari 34 de programe TV, pentru doar zece lei plus TVA, anunta site-ul www.smartnews.ro.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar in premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD. ... Canalul a fost lansat in Statele Unite ale Americii pe 1 septembrie 2007, iar din 2009 este disponibil si in Europa.
Pe partea de 3G/4G (LTE) TL-MR6400 este destul de dotat, stie o gramada de frecvente si e compatibil cu orice retea mobila din Romania, inclusiv Digi Mobil 4G.
Cea de-a treia editie Chitila Film Fest va avea loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. In primele doua zile se va desfasura concursul propriu-zis, iar pe 1 septembrie va avea loc festivitatea de premiere.
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
Reprezentativa Under 20 a Romaniei a fost invinsa ieri, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Vointa Sibiu, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Liderul din Primera Division, Real Madrid, nu a obtinut decat un rezultat de egalitate duminica seara, pe "Santiago Bernabeu", scor 1-1, contra formatiei Malaga, golurile fiind marcate de Benzema ’35, respectiv Cazorla 90+1.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei. ... Din informatiile Digi Sport, oficialii clubului voiau initial sa inaugureze partida chiar la meciul de Cupa.
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport. ... Peluze - 20 lei Tribuna 1 - 30 lei Tribuna 2 - 40 lei Tribuna acoperita - 120 lei
Gigi Becali a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport unde a vorbit despre investitiile de la FCSB, despre plecarea lui Constantin Budescu si despre sansele la titlu.
CS Mioveni a castigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Targoviste, scor 1-0, in etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, in direct pe Digi Sport 1.
google-analytics.com