Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (3.89 secunde)
Digi 24 informeaza: ... nu se mai face sport de masa! ... Pentru ca nici publicul pentru sport nu mai e ce-a fost. ... Pentru noi, romanii, despartirea de sport nu e dureroasa.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Potrivit documentelor depuse la sediul Consiliului National al Audiovizualului, acestea se vor numi Sport FM, Etno FM si Meteo TV.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Studentele de la trei facultati din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Facultatea de Chimie si Facultatea de Pedagogie a Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP) s-au echipat miercuri in tinuta sport si s-au prezentat la Sala Sporturilor "Matei Basarab"
Sport.ro: ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Aceasta a tinut sa sublinieze ca astfel vor incerca si parintii sa isi lase copiii sa faca sport de performanta, cunoscut fiind faptul ca acestia au o reticenta legata de marea performanta, gandidnu-se ca dupa ce isi incheie cariera le va fi mai greu sa isi gaseasca locul in societate.
60% dintre romani nu fac niciodata sport Potrivit rezultatelor ultimului sondaj Eurobarometru privind sportul si activitatea fizica, 59% dintre cetatenii Uniunii Europene nu fac niciodata sport sau rareori desfasoara activitati sportive, in timp ce 41% fac sport cel putin o data pe saptamana.
Sambata, 13 mai, incepand cu orele 9:30, la Cursa Copiilor McDonald's, vor lua startul din Piața Constitutiei, toti copiii cu varste cuprinse intre 0-13 ani, fiecare categorie de varsta si gen va avea start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
Secvente din spectacolul lui Horatiu Malaele puteti vedea la Televiziunea 1+1TV si Televiziunea Calarasi1. ... Singura locatie este o sala de sport facuta de Adrian Nastase.
Gsp.ro sustine ca abonatii Telekom ar urma sa fie impartiti intre RCS-RDS DIGI si Orange, scrie gsp.ro. ... Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro.
CFR Cluj a castigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 2-0, in direct la Digi Sport 1, in prima etapa din SuperLiga, editia 2023-2024.
Liga 1. ... Meciul va fi in direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport si Look Sport. ... S-a intamplat pe 12 noiembrie 1997, la Calarasi, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, Steaua castigand atunci cu 3-1.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973. ... Volanul sport îmbracat în piele, ca si schimbatorul de viteze, este reglabil si multifunctional.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid. ... "(1) Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii:
(Aristotel) Ce, sau cat ne-am face fara sport? ... Dar uitam sa corelam consumul de mancare cu arderile prin miscare, sport si efort sustinut. ... Dupa 30 de minute de sport, apar gandurile pozitive, chiar creative.
Alina Buzu, licentiata in educatie fizica si sport, instructor de fitness si aerobic; Andrei Isapas, licentiat in educatie fizica si sport, detinator al mai multor certificate in domeniu pentru echipamentele speciale reformer; Marius Neda, licentiat al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport;
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Exista viata dupa Antena 1, exista si dupa Realitatea sau Digi.
google-analytics.com