Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (5.29 secunde)
Digi 24 s-a miscat cel mai bine pe informatii si a descoperit ca avionul cazut in judetul Cluj are o vechime de 40 de ani. ... Primeste pe 1 ianuarie 1978 inmatricularea YR-BNP, conform registrului avioanelor inmatriculate in Romania.
Exista peste 400 de puncte de acces prin Wi-Fi (Digi Wi-Fi), ce pot fi accesate insa doar dupa autentificarea ca abonat in reteaua RCS-RDS. Procesul este unul foarte simplu, dar implica crearea unui cont "Digi Care" de la calculatorul personal. ... 1.
In vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea doua corigente, apoi a picat in toamna, dupa ce a luat 3.1 la matematica.
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
Formatia engleza Chelsea Londra va intalni in aceasta seara, de la ora 21.45 (TVR 1), pe teren propriu, pe FC Barcelona, jocul contand pentru prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
Steaua va da piept cu Legia, de la ora 21.45 (in direct la TVR 1, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1 si LIVE TEXT pe www.evz.ro), intr-o partida contand pentru mansa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Seful statului a apreciat ca este “inadmisibil“ ca un popor sa nu stie ce s-a intamplat atunci, de ce au murit 1.300 de oameni, sa stie ca poti sa ucizi si nu se intampla nimic.
Actualii guvernanti nu au fost in stare sa construiasca nici o sala de sport, in schimb controleaza cele facute in timpul Guvernarii PSD si concluzioneaza dansii ca sunt proaste.
La capitolul nereusite, primarul s-a plans ca nu a reusit sa obtina finantare pentru constructia unui teren de sport la grupul scolar din Cobadin.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 de publicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora a crescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii, dintre care 65 - cotidiene.
Am incredere ca justitia va face dreptate in cele din urma", a spus Adrian Mititelu la Sport.ro. ... Este doar o smecherie ieftina!", a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare!
Este un loc magic pentru fetite dar nu numai pentru ele (pantofiorii sport fiind potriviti si baietilor ori taticilor lor). ... - Pentru linia de pantofi sport, colaboram cu un producator roman, singurul care lucreaza aceste produse In Romania, dupa o tehnica de prelucrare a cauciucului unica in Europa.
Politica e un joc, ca un sport pe care-1 practici cu pasiune. ... Problema aceasta reprezinta un capitol separat, pe care n-as vrea sa-1 expediez. ... - Ati afirmat la emisiunea Chestiunea zilei ca in copilarie chiuleati de la orele de sport;
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
google-analytics.com