Sotia liderului PSD refuza sa mai vorbeasca despre atacul energetic asupra sotului sau, considerand ca "este o capcana".
Mihaela Geoana a declarat ca, desi reconfirma declaratiile deja facute, nu doreste sa mai amplifice acest subiect.
"Eu cred ca a fost amplificata declaratia mea tocmai pentru a nu mai vorbi despre ce s-a furat si ce a contat, de fapt, in aceste alegeri. Este o capcana si prefer sa nu mai vorbesc despre asta. Tot ceea ce am spus este adevarat, raman la parerea mea, dar nu vreau sa detaliez", a spus Mihaela Geoana in Gandul, dar nu a dorit sa dea amanunte cu privire la infatisarea celui despre care presupune ca ar fi fost atacatorul energetic al sotului sau.
"Nu vreau sa dau amanunte despre acesta persoana. Se va desfasura acelasi scenariu. Luam un amanunt despre ceea ce se stie deja, il rostogolim, apoi il luam in ras sfarsind prin a spune ca nimic nu este adevarat. O capcana in care vom cadea din nou si care, evident, nu ne ajuta deloc", a mai declarat Mihaela Geoana.
Mihaela Geoana declarase sambata seara ca sotul sau, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult in timpul campaniei. Doamna Geoana vorbeste despre banuiala ca PD-L a avut oameni cu aceasta misiune.