La standul FagureleCuMiere.ro din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse apicole diverse.
De exemplu, extrem de cautate sunt: diversele sortimente de miere naturala de salcam, de tei, de rapita, de coriandru, de floare soarelui, poliflora, de mana, de mai, de balta si de amorpha; polenul crud si uscat, pastura; propolisul brut, tincturile de propolis de concentratii 30% si 50%, extractul de propolis 70%, laptisorul de matca si apilarnil; diversele energizante apicole ce pot contine o parte sau toata gama de produse mai sus mentionate; fagurele cu miere si capacele de fagure; sucul de catina; otetul de mere cu miere; ceara si lumanarile cu fitil propolizat executate manual; amestecurile cu miere si catina, nuca sau scortisoara, dar si surprizele si ofertele speciale.
Cititi pe www.FagureleCuMiere.ro despre proprietatile, neneficiile si recomandarile produselor apicole (detalii oferite de Dan si Maria Capitanu).
Livrarea se face gratuit in Bucuresti si prin curier (cu plata expeditiei de catre client) in tara, in termen de 1-5 zile lucratoare de la receptionarea comenzii.
Mai multe detalii la nr. de telefon 0745292452.