Cautare

1653 de rezultate pentru "deranjamente telecom internet" (3.63 secunde)
Oficialii TNS acorda credit suplimentar acestui nou canal media datorita prezentei in Top50 al spenderilor in Internet a unor companii care sunt departe de topul advertiserilor in general, aceste companii aducand un suflu promitator dinamicii viitoare a evolutiei adspendului in Internet.
Procentul de 75% crestere in 2005 fata de 2004 a Internet advertisingului in Romania, potrivit previziunilor specialistilor, surclaseaza toate celelalte rate de crestere din domeniul publicitatii la nivel european.
Infiintarea si administrarea unui site pe internet necesita una dintre cele mai mici investitii initiale. ... Datele statistice si studiile de piata in domeniu semnaleaza faptul ca piata publicitatii on line este in continua crestere, la fel si numarul utilizatorilor de internet.
Design compact si acces wireless la internet Din punct de vedere al design-ului, consola este mai mica decat a competitorilor si este disponibila in mai multe culori. Wii are dimensiunile a trei carcase DVD suprapuse si este dotata cu tehnologie wireless, prin care se poate conecta la internet.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Discutiile sunt in curs de derulare cu celelalte companii de internet, au declarat reprezentantii NBC. ... Vom avea astfel contact cu tot publicul de pe internet din Statele Unite", a declarat Peter Chernin, reprezentantul News Corp.
Una dintre intrebarile cele mai frecvente ce sunt puse psihologilor este aceea daca se pot iubi doua femei in acelasi timp si daca situatia este mai putin grava in cazul in care una dintre cele doua este o amanta virtuala, cunoscuta si frecventata doar pe Internet.
Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre. Practic, fiecare calculator (retea de calculatoare) care are/au acces la Internet are/au un IP unic.
„Sunt foarte multe probleme sub aspectul fraudelor pe internet si fenomenul este în crestere. ... „Politia din acel oras nici macar nu avea conexiune la internet.
Dupa cum se stie, fiecare calculator conectat la Internet are atribuit un numar, denumit IP (Internet Protocol).
Mozilla Firefox si Windows Internet Explorer sunt la fel de vulnerabile.Compania de securitate CA a lansat vineri un avertisment pentru persoanele care utilizeaza computerul la domiciliu si care nu constientizeaza riscurile la care se expun când acceseaza internetul.
One Page ofera acces rapid la muzica, programele de mesagerie, jocuri, internet si altele.
Pentru XP, Vista si Windows 7 Chrome este al treilea cel mai folosit browser din lume, in urma Internet Explorer si Mozilla Firefox. 18% dintre utilizatorii de internet din Romania folosesc Chrome, in timp ce 42% prefera Internet Explorer, iar 31% - Mozilla.
La scurt timp dupa ce ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a aprobat folosirea domeniului .xxx, care reuneste site-uri cu continut pentru adulti, oficialii din India au decis blocarea acestuia.
Google, bogatul care devine si mai bogat In primul trimestru al acestui an publicitatea pe Internet in SUA a generat venituri record de 7,3 miliarde de dolari, in crestere cu 23% fata de 5,9 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.
in Franta comanzi alimentele pe internet si te duci doar sa le ridici (Autor: ... clientul comanda pe internet si merge sa-si ridice produsele.
2012 va fi anul in care advertisingul pe mobil va exploda Advertisingul pe telefoane mobile este o piata inca mica atunci cand este comparata cu publicitatea pe internet, dar nu va ramane asa pentru totdeauna.
CUM VA PROTESTA MIERCURI Mai multe site-uri de internet protesteaza miercuri impotriva unui proiect de lege controversat impotriva pirateriei.
Protestul impotriva cenzurii internetului s-a soldat cu un succes • Protestul de miercuri fata de proiectul de lege SOPA (Stop Online Piracy Act) care se pregateste in Statele Unite, si care ar putea conduce la cenzura pe Internet, afectand utilizatorii din intreaga lume, s-a soldat cu un succes.
Desi sunt extrem de putini respondenti care au cunostinta de vreo situatie de frauda la plata online cu cardul, exista o lipsa cronica de incredere in a plati cu cardul pe internet", a declarat Daniel Enescu, Presedinte Daedalus Group.
google-analytics.com