Cautare

217 de rezultate pentru "deranjamente tel" (6.91 secunde)
Ma refer la oamenii care traiesc doar de dragul de a trai, iar existenta lor nu are nici un punct final, un scop, un tel catre care sa tinda.
Ca a fost NATO sau UE, la nivel national am avut, cat de cat, un tel. S-ar putea ca, din 2007, unii romani sa se simta tradati in sperantele lor si sa considere ca telul "national" nu este si al lor.
Onest o fi fost vicele sau, Marko Bela, in cele cateva interventii oficiale prin care a exprimat frontal ca organizatia pe care o conduce urmareste un singur tel - autonomia locala, pe criterii etnice, a Tinutului Secuiesc?
Asta ar insemna sa ai un tel in viata, iar ei nu-si pot permite asa ceva. Sa te preocupe soarta cuiva este un efort pe care multi dintre cei despre care vorbesc il considera prea mare.
Cele doua tabere au, in sfarsit, un tel comun. Totul este ca acest demers comun sa nu capete aspectul de pomana.
Profesorii nu-si mai dau de mult timp silinta sa predea "ca la carte", elevii nu au nici un tel, pentru ca oricum examenele se trec lejer si in viata reusesti nu cu ceea ce ai in cap, ci cu ceea ce ai in buzunar.
Ei au renuntat demult la acest tel, iar acum nu doresc altceva decat sa-i atraga pe aceasta panta si pe altii ca ei.
Laudabila propunerea unui baiat tare (de cap) din fotbalul romanesc, care vrea sa faca o cheta, un soi de tel-verde pentru ajutorarea financiara a lui Adi Mutu, obligat sa plateasca peste 17 milioane de euro, ca despagubiri fostului sau club Chelsea Londra.
Cel mai mare targ de securitate cibernetica este in desfasurare la Tel-Aviv. Experti din toata lumea s-au adunat pentru a-si impartasii ideile si solutiile pentru protectia impotriva atacurilor cibernetice.
"Dreptul la protest nu este dreptul la anarhie". La Tel Aviv, politia a folosit grenade si tunuri de apa pentru a linisti multimea.
Mii de israelieni au protestat din nou la Tel Aviv fata de masurile de reforma a justitiei promovate de premierul Netanyahu.
Luni, plecarile de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv au fost suspendate, dupa ce muncitorii au intrat in greva, in timp ce si lucratorii din portul Haifa, cel mai mare port al Israelului, s-au alaturat grevei "istorice", noteaza CNN si The Guardian.
Ulreich, Gnabry, Mane, Davies, Sarr, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanisic, Ibrahimovic Manchester City: Ederson - Akanji, Dias, Ake - Stone, Rodri - Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland Rezerve:
Organizatoarea protestelor de la Chisinau a fost retinuta pe aeroport in timp ce incerca sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Tel Aviv.
Zeci de mii de israelieni au protestat la Tel Aviv la adresa guvernului. Protestatarii cer anularea sistemului judiciar. Protestele, care au loc de 18 saptamani, continua sa creasca presiunile asupra guvernului.
Rishi Sunak si-a reafirmat sprijinul pentru partea israeliana. Emmanuel Macron face si el planuri pentru o vizita in Tel Aviv.
Chiar inainte de a intra in direct la Euronews, aceasta a fost surprinsa de o alarma antiaeriana in Tel Aviv si a fost nevoita sa coboare in adapost.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com