Cautare

207 de rezultate pentru "deranjamente tel" (2.69 secunde)
Ca a fost NATO sau UE, la nivel national am avut, cat de cat, un tel. S-ar putea ca, din 2007, unii romani sa se simta tradati in sperantele lor si sa considere ca telul "national" nu este si al lor.
Onest o fi fost vicele sau, Marko Bela, in cele cateva interventii oficiale prin care a exprimat frontal ca organizatia pe care o conduce urmareste un singur tel - autonomia locala, pe criterii etnice, a Tinutului Secuiesc?
Asta ar insemna sa ai un tel in viata, iar ei nu-si pot permite asa ceva. Sa te preocupe soarta cuiva este un efort pe care multi dintre cei despre care vorbesc il considera prea mare.
Cele doua tabere au, in sfarsit, un tel comun. Totul este ca acest demers comun sa nu capete aspectul de pomana.
Profesorii nu-si mai dau de mult timp silinta sa predea "ca la carte", elevii nu au nici un tel, pentru ca oricum examenele se trec lejer si in viata reusesti nu cu ceea ce ai in cap, ci cu ceea ce ai in buzunar.
Ei au renuntat demult la acest tel, iar acum nu doresc altceva decat sa-i atraga pe aceasta panta si pe altii ca ei.
Laudabila propunerea unui baiat tare (de cap) din fotbalul romanesc, care vrea sa faca o cheta, un soi de tel-verde pentru ajutorarea financiara a lui Adi Mutu, obligat sa plateasca peste 17 milioane de euro, ca despagubiri fostului sau club Chelsea Londra.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
google-analytics.com