Cautare

2463 de rezultate pentru "dascalu constantin" (3.12 secunde)
Ce nu a stiut Constantin Goga, fostul proprietar al terenului in suprafata de 175 de metri patrati, din strada Banu Mihalcea, nr. ... Pentru Constantin Goga, nulitatea acelui act, recunoscuta prin adresa nr.
Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA. ... Autorul acestei lucrari, profesorul doctor Constantin Chira, multi ani seful sectiei de gastroenterologie si hepatologie la Spitalul de Urgenta Prof.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Formatiunea condusa de secretarul de stat Mircea Toader are un nou membru - un fost membru al conducerii PC, viceprimarul Constantin Dumitriu. Viceprimarul Constantin Dumitriu a anuntat, ieri, in mod oficial, ca a plecat din PC si s-a inscris in PD.
Consilierul pe probleme economice, Neculai Grigoras, si consilierul responsabil de invatamant, Constantin Busoi, detin calitatea de consilier personal gratie unui contract valabil pana la 31 decembrie 2006. ... Constantin Hertzog si Octavian Podeanu.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Foarte putini stiau ca venerabilul Constantin Balaceanu Stolnici (liberalul, prin excelenta) este si el actionar la Banca Romaneasca, alaturi de alta somitate a PNL, senatorul Radu Campeanu.
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, a facut ieri fata tirului de intrebari venite din partea targovetilor din comuna Branistea vizavi de saracia in care traiesc, acesta propunandu-le drept solutie participarea masiva la referendum in vederea reformarii clasei politice.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, crede ca problema minoritatii rrome nu se rezolva prin marginalizarea acesteia, ci prin identificarea problemelor cu care populatia de aceasta etnie se confrunta si rezolvarea lor.
Consilierul local PSD Lucian Podlati este creditat cu cele mai mari sanse pentru a ocupa fotoliul de viceprimar, care va ramane liber dupa ce Constantin Dimitriu va demisiona din aceasta functie pentru a pleca la Bruxelles ca europarlamentar.
Conducere Academiei Romane sustine, pe site-ul propriu, ca a aflat cu "consternare" despre acuzatiile de colaborare cu Securitatea aduse lui Constantin Balaceanu-Stolnici, cerandu-i sa-si comunice pozitia in aceasta privinta.
Reprezentantul Partidului Democrat Liberal Galati in Parlamentul European, Constantin Dumitriu, si-a propus sa puna in practica un proiect ambitios, ce vizeaza o intalnire cu membrii forului european timp de trei zile la Bruxelles, prin care acestia sa afle informatii cu privire la produsele romanesti, dar si probleme specifice zonei rurale.
Constantin Dumitriu s-a aflat la finalul saptamanii trecute intr-o vizita de lucru in Catania, Italia. ... Eurodeputatul Constantin Dumitriu a fost primit de Raffaele Lombardo, membru al Parlamentului Europei, care ocupa in acelasi timp si functia de presedinte al Consiliului Provincial Catania.
Candidatul PD-L la Primaria Constantei, senatorul Dorel Constantin Onaca, este primul pretendent la sefia administratiei locale din istoria post-decembrista care se bucura de sprijinul declarat oficial al marii majoritati a sindicatelor constantene.
Saptamana viitoare, PDL Constanta va avea si o structura de conducere la municipiu, ne-a incredintat presedintele interimar Florian Constantin.
In prezenta secretarului executiv PD-L Elena Udrea, democrat-liberalii au sustinut si o conferinta de presa, asta inainte de a incepe lucrarile "facerii" Biroului Permanent Local (BPL), cu presedintele deja numit in persoana lui Florian Constantin. ... acelasi lucru se poate spune si despre Florian Constantin.
Controversele pe tema numirii pedelistului Constantin Iancu nu s-au incheiat.
Presedintele PD-L Dolj, ministrul transporturilor Radu Berceanu, a declarat ieri, la Calafat, ca i-ar putea cere ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, demiterea pedelistului Constantin Iancu de la conducerea Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF), daca acesta din urma nu-si va da singur demisia, asa cum a promis.
Consilierul local Constantin Margarit este nominalizat la conducerea Casei de Cultura a Studentilor, iar Daniel Drignei, la Directia Silvica (DS). ... De la Maglavit, de pe postul de vicepresedinte al organizatiei PD-L, vine Constantin Mircea Ciobanu, nominalizat ca director coordonator al Directiei Sanitar-Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
google-analytics.com