Cautare

2463 de rezultate pentru "dascalu constantin" (3.56 secunde)
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba. Vedeta TV a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste despartirea dintre ea si Constantin Iosef.
Cristina si Constantin Niculescu participa pana pe data de 21 aprilie inclusiv, la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu.
141 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi Costantin Brancusi s-a nascut pe 19 Februarie 1876 Constantin Brancusi (n. ... Nascut la 19 Februarie 1876, la Hobita, Gorj, Constantin era al saselea copil al lui Radu Nicolae Brancusi si Maria Brancusi.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... de Gimnastica, paralizat in urma unui atac armat, in Venezuela, aflat in scaun cu rotile), Steluta Duta si Constantin Voicilas (din camin de copii - campiona de box si antrenorul ei), Constantin Caldararu s.a.
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
In general poate fi vorba de o oportunitate pe care o au si nu vor sa o rateze sau pentru ca pur si simplu vor sa incerce ceva nou, ceva diferit, precizeaza psihoteraputul Constantin Cornea pentru CSID. ... Depinde de unghiul din care privim, adauga psihoterapeutul Constantin Cornea.
Cel putin Constantin Contac a hotarit sa nu mai cedeze, cu toate ca asta a facut ani buni, lasindu-se scurs de parazitii de presa care ii tot aratau perspectiva de a-l umple de cerneala, pentru fapte reale sau inventate.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
Presedintele PC Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca partidul sau este interesat de postul de subprefect, dar ca o decizie se va lua la nivel central:
In plus, am mai cerut 13 miliarde pentru asigurarea functionarii Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala si 8,8 miliarde pentru burse si obiecte de inventar pentru scoli", a spus vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu.
Noua ne trebuie spatiu atat pentru angajati, cat si pentru consilierii judeteni care nu au cabinete aici in CJ Dolj", a precizat Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj.
O data cu trecerea consilierului Turturica la PRM, conservatorii nu mai sunt reprezentati in CJ decat de Ion Anghel si de vicepresedintele pe probleme economice al consiliului, Constantin Dascalu, care este si presedinte al filialei judetene a PC.
Sunt multumit ca am reusit sa facem lucruri bune in domeniul investitiilor, dar si nemultumit in privinta chestiunilor ce tin de mentalitatea oamenilor, de care te lovesti mereu si care se pot schimba greu, in foarte mult timp", a explicat Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj.
"La Senat sa fie vot uninominal, iar la Camera Deputatilor vot proportional pe liste si uninominal. Daca se va tine cont doar de persoane va iesi o harabubura", a avertizat Constantin Dascalu, presedintele PC Dolj.
Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii), Cosmin Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Ioan Ion (MApN), Maria Muga (Ministerul Muncii), Daniela Andreescu (Ministerul Muncii), Catalin Danila (Ministerul Muncii), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor), Ion Andreica (Ministerul Transporturilor), Mircea Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Bogdan Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Matei Dumitru (Ministerul Educatiei), Vasile Nistor (Relatia cu Sindicatele), Petrisor Morar (Secretariatul pentru Revolutionari).
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Este vorba despre Radu Berceanu, Marian Jean Marinescu, Constantin Dascalu, Stefan Stoica si Vergica Sovaila de la PD-L, plus Claudiu Manda, Valeriu Zgonea, Petre Petrescu, Ion Prioteasa si Sorin Iordache de la PSD.
Protagonistii scandalului au fost liberalul Mihaita Calimente si deputatul PDL Constantin Dascalu. Discordia a pornit de la bannerele pe care atat liberalii, cat si democrat-liberalii le au afisat in sala.
Sorin Moldovan din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Szell Lorincz din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici Teodor Narcis Godeanu din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Dascalu Cristina Andreia din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Melinte Doina Ofelia din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.
google-analytics.com