La data de 17 martie 2011, ora 12:10, S. RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. Orzari dinspre sos. Mihai Bravu catre str. Ciresilor.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de C. Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori dinspre Calea Calarasilor catre str. Mecet.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Tascu, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, ranirea usoara a lui B. Cristina de 63 de ani din Bucuresti, ocupanta a locului din dreapta spate in autoturismul marca Dacia Logan, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si ranirea usoara a unei minore de 2 ani, ocupanta a locului din dreapta spate in autoturismul marca Opel Astra, care de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorul auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 17 martie 2011, ora 11:20, Ş. MIHAELA de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe Drumul Taberei dinspre str. Brawov catre bd. 1 Mai.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 23, a surprins si accidentat grav o persoană de sex feminin, de circa 40 ani, 1,65-1,70 m inaltime, ramasa neidentificata, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
Victima a ramas internata la spital.
Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.