Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (8.74 secunde)
Petrolul Ploiesti, Ceahlaul Piatra Neamt, CSM Studentesc Iasi, CSM Focsani, Progresul Bucuresti, Academia "Gheorghe Hagi". Turneul final al Campionatului National de juniori D va avea loc la Mogosoaia, duminica (10 iunie), urmand sa se dispute atat jocul pentru stabilirea locurilor trei-patru, cat si finala mare.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova. ... La seniori si tineret, pe locul doi in clasamentul in puncte s-au aflat Andreea Stroe (1.500 m, CS Olimpic Craiova) si Octavian Iures (100 m, CSM Craiova).
Revenind la Campionatul National, Craiova a mai obtinut trei medalii, prin reprezentantii Clubului Sportiv Municipal (CSM). ... Din cei 17 sportivi care vor reprezenta tara la Londra, doi sunt de la CSM Craiova:
Acum antrenez la CSM Campina si la Unirea Lipanesti, in liga judeteana. CSM e lider si are un avans de 14 puncte, fiind ca si promovata in esalonul trei",a mai spus Onut.
SUD - sportivi si antrenori de la CSU Asesoft Ploiesti, CSA Steaua CSM Eximbank Bucuresti, BC Farul Constanta, BCM U Pitesti, SCM U Craiova, Energia Rovinari si Concordia Chiajna. NORD - sportivi si antrenori de la CSM Oradea, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, CSU Atlassib Sibiu, BC Timisoara, BC Mures Tg.
Cu acest prilej, Patzaichin a apreciat evolutia echipei de caiac-canoe de la CSM Calarasi, consecventa in pregatire a sportivilor canoisti calaraseni si obtinerea de foarte multe medalii nationale, europene si internationale de clubul CSM Calarasi condus de Dumitru Chirila.
CSM este pe muchie de cutit.
Acelasi raport tace suspect asupra celor ce se petrec la CSM, desi, fiind vorba de justitia din Romania, ar fi trebuit sa-si dea cu parerea si despre intamplarile CSM-ului.
Nicolae Vacaroiu ia la puricat deconturile Inspectiei Judiciare a CSM Astfel, dupa ce au dat iama prin primariile conduse de reprezentantii Opozitiei, subalternii lui Nicolae Vacaroiu au facut "partie" la conducerea deconcentratelor cu dezvaluirile privind "jafurile" actualilor directori.
Mediatizarea obsesiva a gradinii zoologice din Ferentari a fost, totodata, perdeaua de fum ideala pentru mascarea spre minimalizare a evenimentului de ieri de la CSM, respectiv, constatarea revocarii lui Ghica si Danilet.
54 care spune ca procurorul general al Parchetlui de pe langa ICCJ si adjunctii, procurorul general al DNA si adjunctii precum si procurorul sef al DIICOT sunt numiti de presedintele Romaniei, la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul CSM, pe o perioada de 3 ani cu posibilitatea reinvestirii o singura data Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre formula in care procurorul general si seful DNA sunt numiti dupa ce sunt propusi de ministrul Justitiei, iar seful statului a agreat aceasta procedura directa.
Nimenui nu va reusi sa influenteze acest procedeu - Incercam o colaborare cu CSM si o colaborare presedinte-ministru al Justitiei.
Presedintele a citit articolul 54 alineatul 1 din Legea 303/2004, conform caruia procurorul general al PICCJ, prim-adjunctul si adjunctii acestuia, procurorul general al DNA, adjunctii acestuia, procurorii sefi si procurorul sef al DIICOT si adjunctii acestuia sunt numiti de presedintele Romaniei la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul CSM, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani in functia de judecatori sau procurori pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.
Nu cred ca cineva e multumit, mi-am asumat sa sparg acest monopol Premierul Victor Ponta a afirmat joi seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a avut o singura discutie cu presedintele Traian Basescu privind sefii parchetelor, si anume daca se merge ca procedura pe varianta fostului ministru al Justitiei Mona Pivniceru sau pe procedura legala - primul-ministru propune, CSM avizeaza si seful statului numeste.
In urma declaratiilor facute de premierul, Sectia de judecatori a CSM s-a reunit marti, din oficiu, pentru a analiza declaratiile acestuia.
In vreme ce noi, cuviinciosi traitori in statul de drept, aflam ca nu e bine sa comentam deciziile justitiei, Traian Basescu prezida lucrarile CSM, amintindu-i unuia sau altuia cine i-a numit si ce obligatii are numitul cand e sunat de el, presedintele.
Pana si CSM-ul pare sa-si fi regasit busola, alegand in fruntea sa un magistrat si nu un functionar - procuror.
Livia Stanciu a fost intrebata daca a fost consultata de presedintele CSM, Adrian Bordea, cu privire la posibilitatea schimbarii completelor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. ... El a transmis ca sefa CSM nu a facut altceva decat sa confirme ceea ce se stia deja.
In realitate, spune abia acum Pruna, in fata plenului CSM: ... Intelegand din reactia altora, din CSM, gravitatea situatiei, ministra Justitiei incearca sa dea vina pe o hartie cu semnatura cuiva din statul roman, din care ar fi rezultat, pasamite, ca ar exista acel buget pentru puscarii.
google-analytics.com