Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (6.33 secunde)
• O chestiune penalizatoare este comportamentul presedintelui tarii fata de puterea judecatoreasca Iliescu a spus ca o chestiune penalizatoare in acest sens a constituit-o si comportamentul sefului statului, Traian Basescu, fata de membrii CSM, pe care i-a tratat "ca pe niste scolari".
I-am rugat de CSM. ... Aveam nevoie ca de aer de un raport bun, sa nu avem un caz Pasat, un CSM lipsit de credibilitate.
Senatorii au completat lista magistratilor de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), validandu-le, prin vot, pe Mona Pivniceru (din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie), pe Alina Nicoleta Ghica (din partea Curtii de Apel Bucuresti) si pe Florentina Gavadia, care este prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Noi, Parlamentul, nu putem sa anchetam procurori, toata lumea stie asta, asa scrie in lege, ca atare, noi dorim sa constituim o comisie de ancheta la Senat prin care sa stam de vorba cu cetatenii, retineti, cu cetatenii care au fost supusi unor asemenea abuzuri si pe baza concluziilor care se vor naste ca urmare a acestor discutii, a acestor intrebari, evaluari, vom avea o concluzie la final pe care o vom prezenta public si atunci ar trebui ca CSM-ul sa aiba un punct de vedere:
Traian Basescu i-a respins pe buna dreptate pe Ioan Irimie si Tiberiu Nitu (acum resapat), doi procurori cu o prestatie lamentabila in fata CSM si, mai ales, lipsiti de performante notabile in activitate.
Nu, este o razbunare a DNA si a unor judecatori, a unora de la CSM, trecuta in contul lui basescu. ... CSM si de unii judecatori.
Nu legifereaza nici CSM-ul, nici procurorul Romaniei, nici procurorul sef al DNA. Daca doriti legile lor, luati protocoalele care s-au aplicat in toata aceasta perioada.
- Dupa cum v-am spus, unele din acestea au fost respinse ca nemotivate, iar altele au fost admise si ele privesc practic mai buna definire a impartirii atributiilor intre CSM si presedintele Romaniei.
Fifor a preferat sa demisioneze decat sa fie remaniat, iar Firea a renuntat la rolul sau decorativ la conducerea organizatiei de Bucuresti - Toader a primit de la Tariceanu asigurarea ca nu va fi abandonat si s-a prezentat la sedinta CSM cu alt moral.
Bugetele Ministerului Justitiei, Ministerului Public, CSM si cel al Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fost suplimentate in total cu aproximativ 205 milioane de lei pentru plata unei parti din drepturile salariale castigate in instanta in 2009, potrivit unei Hotarari adoptate de Guvern.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM. ... CSM Craiova a castigat doua medalii, ambele la seniori.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
BC Timisoara - CSM Bucuresti, U Mobiltelco Cluj Napoca - BC Mures Targu Mures, Asesoft Ploiesti - CSM Oradea. Primul tur al play-off-ului se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri.
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune. ... O partida dificila o va avea CSM Valcea, in Zavoi urmand sa vina FC Bihor, o echipa imprevizibila, care nu se complace cu locul ocupat din clasament.
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva. ... Anca Dobrescu (CSM Craiova);
google-analytics.com