Cautare

1349 de rezultate pentru "credit" (6.05 secunde)
In general, in momentul in care v-ati hotarat asupra unei anumite marci si a unui model de autoturism, dealer-ul va ofera posibilitatea de a contracta un credit/leasing cu o anumita institutie financiara agreata.
Perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani, iar contractul de credit se poate face in lei, euro sau dolari si se ramburseaza in aceeasi moneda, fara costuri suplimentare.
Pana in anul 1951, banca americana Franklin National Bank emisese deja in mod oficial primele carti de credit din lume.
Produsul Start Up al Bancii Transilvania, poate cel mai cunoscut credit de acest profil de pe piata, este doar unul din seria de credite orientate exclusiv catre IMM-uri.
Unul dintre cele mai grele aspecte la contractarea unui credit imobiliar este incercarea de a gasi cel mai avantajos produs de finantare pentru a cumpara o locuinta.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea aviza saptamana aceasta sau cealalta primele norme de creditare propuse de o banca comerciala, dupa ce a primit documente de la 11 institutii de credit, a declarat ieri prim-viceguvernatorul bancii centrale, Florin Georgescu, citat de Mediafax.
"Deocamdata, aceste institutii de credit au de indeplinit anumite conditii, iar documentele sunt la analiza", a afirmat Georgescu. Pana la validare, institutiile de credit vor opera potrivit reglementarilor in vigoare si vor aplica un nivel maxim de indatorare de 40% din totalul veniturilor.
În multe cazuri, debitele provin din dobânzi si taxe de administrare a contului, care sunt accesate ca si credit atunci când clientul nu are suficienti bani în cont pentru plata lor.
Fermierii pot primi la contractarea unui credit pentru productie în sectorul vegetal sau zootehnic un sprijin financiar între 4,5 si 16%.
Fermierii pot primi la contractarea unui credit pentru productie în sectorul vegetal sau zootehnic un sprijin financiar între 4,5 si 16%.
Astfel, in calculul bonitatii clientului, RBL accepta pana la trei codebitori, acestia putand fi membrii ai familiei solicitantului de credit, respectiv sotul/sotia acestuia, rudele si finii solicitantului.
„Gradul de îndatorare maxim acceptat de Credit Europe Bank - caci despre ea este vorba - la un client este de pâna la 65% din veniturile clientilor si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.
Interesati-va asupra evolutiei ei înainte de a semna contractul de credit.În ultima perioada, creditul a devenit parte a existentei românilor, mai ales ca este destul de greu sa tii pasul cu noutatile în conditiile salariale actuale.
Analistii imobiliari spun ca nivelul chiriilor a crescut atat de mult, incat este mai avantajos sa-ti cumperi casa prin credit ipotecar. ... Daca locuinta ar fi insa cumparata, persoana respectiva ar plati o rata lunara de doar 400 de euro pentru un credit ipotecar contractat pe 30 de ani.
Raiffeisen Bank a lansat un card de credit destinat IMM-urilor - "Business Credit Card", de tip VISA, in lei, cu utilizare internationala.
Pentru a fi siguri ce anume acopera asigurarea de viata, este bine sa va interesati cu privire la acest lucru atunci când contractati un credit.
Pentru a fi siguri ce anume acopera asigurarea de viata, este bine sa va interesati cu privire la acest lucru atunci când contractati un credit.
Bancile românesti si alte institutii de credit nebancare vor fi obligate sa adopte o metoda unica de calculare a dobânzii anuale efective, cunoscuta în România drept DAE.
Actualul presedinte al BCE, acuzat de implicare in falimentul bancii Credit Lyonnais AŽn anul 2000, Jean-Claude Trichet, actualul presedinte al Bancii Centrale Europene (BCE), a fost pus sub investigatii oficiale, fiind acuzat de falsificare de conturi in cazul falimentului bancii Credit Lyonnais, in 1992 si 1993, cA¢nd acesta a ocupat functia de sef al Trezoreriei franceze.
Banca Nationala vrea astfel ca întregul risc, în caz de neplata a unui credit, sa fie preluat de institutia care finanteaza creditele cu buletinul.
google-analytics.com