Cautare

4831 de rezultate pentru "craiova case vinz ri" (3.28 secunde)
Aici, pe langa cele 200 de case aflate in proiect de constructie si grupate in sase ansambluri rezidentiale, vor fi ridicate si doua centre comerciale si de afaceri, care vor fi gata anul viitor.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. ... In acelasi timp, la casa pot aparea cheltuieli adiacente cu intretinerea constructiei - proprietarii de case vor cheltui mai mult cu renovarile si amenajarile ulterioare.
Potrivit unui studiu al companiei imobiliare Colliers International, afacerile cu case si terenuri se vor dubla anul acesta, in conditiile in care si preturile acestora au explodat imediat dupa integrarea in Uniunea Europeana.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor. ... Magic Green Homes a lansat un kit pentru a construi astfel de case.
Faptul ca noul sistem de colectare a gunoiului de la case, in municipiul Botosani, folosind saci menajeri personalizati nu a prins este, fara indoiala, un punct minus al administratiei locale. ... cei care locuiesc la case si cei care stau in apartamente, de aici si sistemele de a plati difera.
Si uite asa, pe nesimtite, s-a facut frig, stam cu zecile de miliarde necheltuite in conturi si materialele pentru case prin depozite, drumurile sint nefacute, iar din case facem doar vreun sfert.
Si cum piata imobiliara din Craiova e in continua schimbare, pentru ca locuinta aleasa sa fie cumparata la un pret corect, beneficiarul direct al tranzactiei ar trebui sa observe pentru cateva saptamani tendintele cererii si ofertei si sa fie bine informat cu privire la preturile din piata.
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, nu mai poate sa taca in ceea ce priveste propriul dosar de la DNA, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Emil Boc au probleme identice, in calitatea lor de primari (al Sibiului, respectiv al Cluj-Napocai).
Valeriu Zgonea de la PSD este proprietarul unei case si al unui teren in Varvoru de Jos si al unui apartament in Bucuresti.
O data cu dezvoltarea unor afaceri de succes, piata imobiliara de lux din Craiova este in ascensiune. Unii agenti imobiliari sustin insa ca in Craiova exista mai degraba cartiere scumpe decat zone rezidentiale.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege. ... De vina sunt functionarii Primariei Craiova, care nu au adoptat noile reglementari la nivel local decat in februarie 2009, dupa aproape un an.
Instalatiile de distributie a curentului electric in Craiova nu vor cu nici un chip in Uniunea Europeana. Mai multe zone ale Baniei raman zilnic in bezna din cauze pe care Sucursala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Craiova, proprietara retelelor, intarzie sa le faca publice.
Cu banii pe care îi platesti pe cutia de chibrituri construita de comunisti, poti achizitiona un apartament în Occident de calitate mult mai buna.Goana dupa profit a vânzatorilor de apartamente din Craiova a blocat piata imobiliara.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
google-analytics.com