Cautare

4831 de rezultate pentru "craiova case va a a" (2.62 secunde)
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale. Piata imobiliara romaneasca pare a fi cea mai profitabila din economie.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor. Casele din trilogie nu au putut sa treaca neobservate, asa ca unei companii americane i-a venit ideea sa treaca de la fictiune la realitate.
Faptul ca noul sistem de colectare a gunoiului de la case, in municipiul Botosani, folosind saci menajeri personalizati nu a prins este, fara indoiala, un punct minus al administratiei locale.
Iernarea sinistratilor in casele de protocol ale institutiilor este ultima solutie gasita de oficialii Guvernului pentru rezolvare problemei locative a oamenilor care au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ploile nebune din acest an.
Astfel, daca ai asteptat ani intregi sa strangi banii necesari pentru o investitie imobiliara, aminteste-ti zicala "Graba strica treaba" si rezerva-ti timp pentru a face alegerea corecta.
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, nu mai poate sa taca in ceea ce priveste propriul dosar de la DNA, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Emil Boc au probleme identice, in calitatea lor de primari (al Sibiului, respectiv al Cluj-Napocai).
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
O data cu dezvoltarea unor afaceri de succes, piata imobiliara de lux din Craiova este in ascensiune. Unii agenti imobiliari sustin insa ca in Craiova exista mai degraba cartiere scumpe decat zone rezidentiale.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Instalatiile de distributie a curentului electric in Craiova nu vor cu nici un chip in Uniunea Europeana. Mai multe zone ale Baniei raman zilnic in bezna din cauze pe care Sucursala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Craiova, proprietara retelelor, intarzie sa le faca publice.
Daca vrei sa-ti cumperi un apartament sau sa te muti într-unul cu mai multe camere, e bine sa te gândesti de doua ori înainte de a face acest pas.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
google-analytics.com