Cautare

62328 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (4.76 secunde)
Gaspar, 23. Ursu l 5. Domsa Rezerve: 99. Grosz, 2. Tala, 20. Covaci, 24. ... Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
In cele din urma a cistigat Daniel Balogh, candidatul PUR. In vizita la neamuri Codrut Seres a fost simbata la Baia Mare pentru o intilnire cu directorii sucursalelor din nord-vestul tarii a companiilor si regiilor nationale aflate in subordinea ministerului.
Botezului Domnului/ Boboteaza - Dumnezeiasca aratare (Matei 3, 13-17) In vremea aceea a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa fie botezat de el.
Prin natura activitatii pe care am desfasurat-o, si a faptului ca nu de fiecare data am putut sa am grija de mine( unul din motive a fost portul bocancilor militari) am reusit sa ma procopsesc cu bataturi la ambele picioare.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava.
Urmeaza Marea Britanie (2 mai - UK Eurovision Preview Party), si Norvegia (pe 24 mai, chiar cu cateva zile inainte de semifinale, Paula si Ovi vor avea o importanta aparitie live la "God morgen, Norge!"), cea mai populara emisiune matinala din tara gazda a actualei editii a Eurovision.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult si cel mai mult, ar fi sa fiu din nou presedinte la TSD!
Festivalul Placintelor Traditionale din Bucovina In Bucovina, un taram de o frumusete rara, se desfasoara anual Festivalul Placintelor Traditionale, al carui obiectiv este celebrarea gastronomiei locale. Aici, placintele nu sunt doar un simplu aliment, ci o forma de arta transmisa din generatie in generatie.
Primaria Craiova a fost gazda Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania. ... Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, organism infiintat in urma cu 17 ani cu scopul de a sprijini si reprezenta interesele autoritatilor administratiei publice locale.
Obtinerea uleiului folosit pentru producerea biodieselului din plante ca soia, rapita sau floarea-soarelui ridica anumite probleme legate de insuficienta suprafetelor cultivate cu aceste plante energetice.
In acest articol vrem sa va prezentam cateva sfaturi interesante si extrem de utile care va vor ajuta sa igienizati baia,iar cea mai buna parte este ca nu te costa o avere. Nimanui nu ii place sa curete baia,dar acest lucru trebuie facut.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Multi oligarhi rusi, aflati sub inconfortabila monitorizare a Kremlinului, si-au mutat afacerile din Rusia si si-au extins activitatile in tari din Europa de Est, inclusiv in Romania, tara membra a Uniunii Europene, scrie site-ul waz.euobserver.com. ... Taruta a cumparat uzina metalurgica Fortpres CUG din Cluj.
Dan Silaghi din Baia Mare este pasionat de cristale de multi ani.
Un oras castigator din Romania va imparti titlul, in 2021, cu un oras din Grecia, dar si cu un oras castigator din tarile candidate si potentialii candidati la UE (Albania, Bosnia si Hertegovina, Republica Macedonia, Islanda, Muntenegru, Serbia).
Trebuia sa urce cu el pe scena de la Baia Mare! ... Despre Miryam se stie deja ca este o cantareata romanca, de origine araba, care provine din cea mai bogata si cunoscuta familie din Palestina!
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
google-analytics.com