Cautare

62328 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (6.42 secunde)
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: ... Straton, Raynov, Calcan, Florescu, Pirvu, Covaci, Isfan, Constantin, Jakolis Antrenor:
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Din partea PDL la primaria Baia Mare candideaza Mihai Patrascu, directorul aeroportului international din Baia Mare.
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Baia Mare cel de-al 65-lea magazin din Romania, in urma unei investitii estimate la circa 1,5 milioane de euro, a anuntat compania.
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, a declarat, marti, ca nu s-a inscris in competitia pentru functia de presedinte al partidului, pentru ca intentioneaza sa candideze pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale din acest an.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
In urma unor actiuni informative si de monitorizare, ce s-au derulat pe parcursul mai multor zile, politistii de frontiera mehedinteni impreuna cu ofiteri din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au stabilit ca, in noaptea de 5 spre 6 august, doua persoane din Craiova urma sa efectueze un transport ilegal de tigari pe ruta Baile Herculane - Baia de Arama - Targu Jiu - Filiasi - Craiova.
Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti. Acum, multe vedete din show-biz-ul romanesc ii calca pragul magazinului, iar Cristina le da multora dintre ele sfaturi legate de vestimentatie.
BBC scrie despre noul Centru Vechi al Bucurestiului Pentru turistii occidentali care mai vin in Romania BBC Travel ofera turistilor straini o imagine noua a Bucurestiului, vorbind laudativ despre renovarea Centrului Vechi, despre vestigiile de aici, dar si despre statuia de un gust indoielnic de pe treptele Muzeului National de Istorie si facand o buna reclama catorva localuri din zona.
Primaria Capitalei a publicat recent un anunt de organizare a unei licitatii pentru restaurarea Hanului Gabroveni din Capitala, imobil ce va gazdui un centru cultural european. Insa adresa din proiect nu este cea a Hanului Gabroveni, ci a Hanului Hagi Tudorachi.
La concluzia asta am ajuns din nou ieri, cu mahnire. ... Problema noastra in ultimul timp este ca producem numai nulitati pe banda rulanta, nu mai avem parca nici ce sa promovam din generatia tanara, dar nici nu stam sa cautam cu atentie.
Una dintre cele mai iubite trupe romanesti de rock, Phoenix, condusa de legendarul Nicu Covaci se intoarce in fata publicului cu un proiect inedit.
Sedinta Comisiei de munca a Camerei Deputatilor in care se dezbatea ieri in prezenta ministrului Muncii, Mihai Seitan, proiectul legii pensiilor, a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce deputatii Cristina Pocora (PNL) si Dorel Covaci (PSD) au parasit sedinta.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
google-analytics.com