REPORTER NTV informeaza: Plaja Corbu a ajuns in topul celor mai frumoase din lume! (Autoare: Oana Stupariu)
Vara imbie intotdeauna la vacanta, iar daca ajungeti pe litoral, trebuie sa va opriti si pe singura plaja din Romania inclusa intr-un top al celor mai frumoase plaje din lume.
Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Cook Islands, Puerto Rico sau Brazilia, plaja din Corbu este prezentata ca locul perfect pentru o vacanta linistita, departe de zgomotul urban.
- Vara este aproape aici si noi am inceput sa cautam bucati de paradis unde sa ne bucuram de plaja. Sa ne scaldam in soare, nisip fin, ape cristaline si briza. Acestea sunt cele mai incantatoare si fascinante plaje din lume, si-au motivat intentia de a face topul celor mai frumoase plaje din lume editorii site-ului gipsy.ninja.
Plaja din Corbu este situata la 35 de kilometri de Constanta. Este o plaja virgina de 20 de kilometri, care devine uneori casa pentru oameni care stau la corturi, incercand sa scape de agitatie. Poate fi vizitata Cetatea Histria, construita de greci in 657 d.Hr., care se afla la doar cateva minute distanta, precum si cetatea Enisala, construita de bizantini si folosita mai tarziu de genovezi in secolele al XIII-lea si al XIV-lea, dupa cum ne lauda cei de la gipsy.ninja.
Iata topul celor mai frumoase plaje din lume:
1. Anse Source d'Argent, Seychelle
2. Whitehaven Beach, Australia
3. Rarotonga, Insulele Cook
4. Plaja Corbu, Romania
5. Pulau Derawan, Indonezia
6. Plage de Piémanson, Franta
7. Flamenco Beach, Puerto Rico
8. Cape Maclear, Malawi
9. Baia do Sancho, Brazilia
10. Insulele Cies, Spania
Sursa: reporterntv.ro