Cautare

178 de rezultate pentru "costi ionita" (3.80 secunde)
In actiunea formulata, Loteria Romana a cerut instantei sa-i oblige pe toti membrii Consiliului de Administratie din perioada 22 decembrie 2003 - 26 ianuarie 2005 (Nicolae Cristea, Marin Cojoc, Constantin Statica, Tudor Ionita) la plata sumei de 89.800 RON.
Firma functioneaza din 2007 si are ca domeniu de activitate servicii prestate in principal intreprinderilor, fiind controlata de Gheorghe Ionita si Livia Dorina Mazare.
Liviu Mihai Ionita, actual director general, membru PSD, Gheorghe Popescu, director de exploatare, fost director general interimar tot sub comanda PSD, Ion Popa, director tehnic, fost sef al Serviciului tehnic, si altii.
Locul I a fost castigat de Deacu Andrei, Ionita Catalina si Moldoveanu Delia Roxana, absolventi ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti.
Ionita, unul din ultimii meseriasi ai presei din Romania. In care se promoveaza impostura, criteriul fiind prostitutia. Si scopul, hotia.
Emisiunea se numeste Realitatea Romaneasca si este difuzata, de luni pana vineri, pe tronsonul 13:00-14:00, informeaza Gabriel Ionita, directorul postului Realitatea FM, pentru paginademedia.ro.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Roxana Niculescu, Cristian Coman, Madalina Dulama, Robert Tatarus, Cristian Citre, Valeria Dorneanu, Catalin Striblea, Petru Berteanu si Gabriel Ionita.
Partida va fi oficiata de Gabriel Dima, Alin Rosu si Liviu Ionita. In cazul unei victorii a gazdelor, meciul de maine va fi condus de aceeasi brigada de arbitri.
Moore (3 puncte), Mitchell (15), Dragusin (2), Dumitrescu, Racovitan, Ivanovic (11), Marcu, Jucan (6), Nicoara (9), Tomeljak (17), Zigeranovic (6). Antrenor: Ovidiu Teleaba. Au arbitrat: G. Dima, A. Rosu, L. Ionita.
Ionita, Pancu, Burca, V. Cretu, Grigorie, Pavlovici Fanii giulesteni s-au batut cu jandarmii langa Arena Nationala Inainte de inceperea partidei, aproximativ 50 de suporteri rapidisti s-au luat la bataie cu jandarmii in apropierea Arenei Nationale.
Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
Pe parcurs au mai intrat Naumovski, Stratila, Issa Ba, Raphael Stanescu, Alin Roman, Dorin Rotariu, Ionut Burnea si Marius Ionita.
Ionita, 23. Cr. Dinis. Spania: 1. A. Ortiz, 2. B. Auzqui, 3. J. Sanz, 4. I. Villanueva, 5. A. Blanco, 6.
DANIEL IONITA, MARIUS TURCANU, MIHAI PRODAN, VALERIU SOFRONEA, DANIEL ZAHARIA, MARIUS CIUBOTARU, ADRIAN NEAGU, STEFAN TUDOR, VICTOR CIOROIANU " EZARU, CATALIN GRÄ‚MESCU, ALIN PLESESCU.
Omrani, Tucudean, dar si Alexandru Ionita. - Inca o data, Dumnezeu ne-a rasplatit munca pe care am depus-o la antrenament. Fizic suntem foarte bine, dar psihic e o incarcatura mare.
La Cursa 10 km individual Vodafone, castigatori au fost Ionita Liviu, cu timpul 00.34.38 la masculin si Adela Balțoi cu timpul 00.36.13, la feminin.
In plus, ne bucuram sa aducem mai multa valoare clientilor nostri prin introducerea Comedy Central Extra si Nickelodeon in pachete mai accesibile, a declarat Gabriel Ionita, director pentru managementul produsului, in cadrul Telekom Romania.
Videoclipul - regizat de Iulia Lumanare si avandu-l ca director de imagine pe Tudor Panduru - o are ca protagonista pe Mihaela Radulescu, alaturi de actorii Victor Petcu, Alexandra Ionita si copiii Robert Albu si Luca Preoteasa.
Ionita Florea, care intre 1939 si 1951 a participat la sapaturile arheologice de la Argedava declara pentru Giurgiuveanul ca a vazut cu ochii lui schelete de uriasi, scrie worldwideromania.com.
Fotograful oficial al evenimentului este Sorin Ionita Photography. Am lasat special la urma contributia "hipnotica" a celor de la trupa Sensor impreuna cu Mara (voce), care au compus si interpretat live mai mult de o ora de muzica originala cu inflexiuni tribalece a tinut intreaga sala in ritmul Saharei.
google-analytics.com