Cautare

178 de rezultate pentru "costi ionita" (4.11 secunde)
Printre sustinatorii lui Blaga se numara si personalitati ale vietii publice din Romania, precum regizorul Alexandru Darie, actorul Marcel Iures si analistul Sorin Ionita.
Sampania de la sfarsitul momentului solemn nu a reusit insa sa tempereze agitatia social-democratului, care a declarat ca, printre alte neajunsuri lasate in urma de fostul primar PDL Ion Ionita, se numara si faptul ca nu are stampile.
Ion Ionita a spus ca PD-L trebuie sa elimine sintagma "de sorginte", pentru a demonstra autenticitatea curentelor politice interne ale partidului, care nu ar mai fi astfel "inspirate" din anumite doctrine, ci ar fi chiar autentic "democrate, liberale si crestin-democrate".
Printre cei responsabili s-ar numara si fostul primar, Ion Ionita, care a semnat contractul cu societatea de proiectare, dar care nu s-a ingrijit decat de un aspect - cel al efectuarii platilor, din banii publici, fara a avea in vedere ca pentru sumele in cauza sa primeasca si ceva in schimb, asa cum era normal.
Luminita Ionita - inspector scolar pentru managementul resurselor umane; Elena Vais - inspector scolar pentru activitate educativa formala si nonformala;
"Eu personal nu stiu nimic despre acest proiect", a mentionat mirata viceprimarita comunei Pecineaga, Georgeta Ionita. In schimb primarul Nicolae Stan a avut o reactie de-a dreptul stranie:
Georgeta Ionita si Cristina Malaele. Prin demisia lor, trebuiau sa fie prezenti delegatii la consiliu din partea partidelor respective. Cum nu au venit, eu nu recunosc aceasta sedinta.
Anul trecut, doar doi procurori botosaneni au fost evidentiati - Paul Nicu Ionita, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Darabani, si Alina Daniela Enea, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani.
Ionita, editorialistul Adevarului, comenteaza o problema la ordinea zilei: "Dan Diaconescu, populismul si extrema dreapta". PDL si USL ar putea disparea precum Elodia in haurile OTV.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
- PDL - senator Nicolae Vlad Popa, deputat Vasile Gudu; - PP-DD - senator Dan Aurel Ionita, deputat Cristian Sefer; - grupul parlamentar al minoritatilor - deputat Gheorghe Firta. 2.
Au semnat motiunea de cenzura 183 de parlamentari â€" 122 deputati â€" 115 de la PNL, sase neafiliati si unul de la grupul democrat si popular â€" si 61 de senatori â€" 58 de liberali si trei neafiliati, respectiv Mircea Geoana, Dan Ionita si Dan Tataru.
Sorin Ionita (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Catalin Drula (Asociatia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Initiativa Romania), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan Darabus (Hope and Homes for Children Romania).
Nici acum nu i-a uitat pe doamna invatatoare Ionita si pe dirigintele Berceanu. Anii de liceu l-au gasit la Liceul "Nicolae Titulescu", unde si-a facut cei mai buni prieteni si unde a prins gustul pentru matematica alaturi de profesorul Ion Vladimirescu, actualul rector al Universitatii din Craiova.
"Nu stiu daca se mai lucreaza la statie, insa decizia de reziliere a contractului apartine primarului. Oricum, finalizarea ei va fi serios intarziata", a precizat Liviu Ionita, directorul RAA Craiova.
Directorul general al Regiei Autonome Apa, Liviu Ionita, a aratat ca regia nu a initiat nici un astfel de demers in 2006, desi unitatea are de incasat peste 70 de miliarde de la craioveni.
Totodata, Erdinci Asan, de 27 de ani, administrator la "Salifercons", este acuzat ca a emis, in favoarea societatii "Praktiker", file cec fara acoperire in valoare de 14.000 RON. Ultimul cercetat este Iulian Ionita, administratorul firmei "Magic Pig Com" cu sediul in Bucuresti.
Momentan, functia de director a fost preluata de directorul adjunct al agentiei, Gabi Ionita, si acesta membru al PNL.  
"Compania de Administrare a Drumurilor trebuie sa absoarba de patru ori mai multi bani in fiecare din anii urmatori, respectiv circa doua - trei miliarde euro, dar nu are capacitatea umana pentru acest lucru", a spus presedintele SAR, Sorin Ionita.
Potrivit ofiterilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Nicoleta Ionita, de 50 ani, in calitate de administrator al SC Etech SRL Constanta a emis, in perioada iulie - octombrie 2007, doua file cec, in alb, in favoarea unor societati din tara.
google-analytics.com