Cautare

73 de rezultate pentru "cosmote" (3.58 secunde)
Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote. ... Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele.
Zilele companiei de telefonie mobila Zapp par sa fie numarate daca tinem cont de faptul ca o alta cunoscuta companie Cosmote Group poarta discutii pentru preluarea companiei Telemobil proprietarul retelei Zapp potrivit unor surse apropiate negocierilor.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
De asemenea, poate fi vorba si de castiguri la asa-zise concursuri, iar, pentru a se intra in posesia acestora, clientilor li se solicita reincarcarea unor cartele prepaid, au spus si reprezentantii Cosmote.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote lanseaza astazi serviciul de date mobile i-mode in cadrul unui concert Tiesto care va avea loc in Piata Revolutiei din Bucuresti.
Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca. ... Reamintim ca tranzactia dintre CosmOTE Mobile Communications, RomTelecom si Cosmorom s-a incheiat in iulie acest an.
sa schimbe imaginea de companie învechita a ROMTELECOM, sa dubleze conexiunile de banda larga si sa coopereze mai mult cu Cosmote, firma sora. ... Cosmote si ROMTELECOM vor veni cu oferte comune. De exemplu, daca ai abonament la ROMTELECOM, beneficiezi de avantaje la oferta Cosmote.
Este de retinut ca SC Dial-Ton nu are contracte directe cu toti operatorii de telefonie mobila, indeosebi cu Cosmote, aceasta firma actionand de regula ca un simplu subdistribuitor pe acest segment de piata.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat ieri www.imodeblog.ro, un proiect original prin intermediul caruia utilizatorii si toti cei interesati de serviciul i-mode pot impartasi pareri si pot afla noutati despre serviciu si tehnologie.
"Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
4G la Orange, Vodafone si Cosmote Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila din tara, au lansat servicii 4G inca de la sfarsitul anului trecut.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
Cosmote Romania a obtinut in primele noua luni ale anului in curs venituri totale de 105,2 milioane de euro, cu 296% mai mari decat in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila.
In urma unui acord semnat vineri de catre reprezentantii firmei elene CosmOTE si cei ai RomTelecom, operatiunile operatorului de telefonie mobila CosmoRom vor fi relansate sub managementul firmei elene CosmOTE, care va plati RomTelecom in iunie 120 de milioane de euro pentru un pachet de 70% din actiunile societatii romanesti.
Cosmote Romania a incheiat anul precedent cu pierderi de 300 de milioane de lei, la o cifra de afaceri de 152,12 milioane de lei (43,16 milioane de euro). ... Dupa un an, filiala grupului elen de telefonie mobila Cosmote avea un portofoliu de 1,23 milioane de utlizatori.
el a adaugat ca noile servicii de telefonie mobila nu vor concura oferta Cosmote Romania, companie la care Romtelecom detine 30% din capitalul social. ... OTE controleaza si grupul elen de telefonie mobila Cosmote.
Astfel de la 1 februarie 2009 Cosmote, Zapp si RDS vor scadea si ei tarifele de interconectare de la 8,2, la 6,4 eurocenti pe minut, in cazul Cosmote si Zapp ti de la 7,43 la 7,21 in cazul RDS.
Prin activarea optiunii Roaming Europe, clientii au tarife cu pâna la 44 la suta mai reduse la convorbirile în roaming fata de tarifele standard în tarile europene.Cosmote a lansat I-ModeCosmote a lansat saptamâna trecuta serviciul I-Mode.
Incepand cu data de 16 iunie a.c., Cosmote reduce cu pana la 40% tarifele aplicate apelurilor realizate din Romania catre destinatii internationale, pentru toti abonatii sai, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Compania Cosmote Romania anunta numirea lui Michail Leousis in functia de Customer Relationship Management (CRM) & Commercial Planning Senior Manager, o pozitie nou creata in cadrul Diviziei de Marketing & Comunicare, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
google-analytics.com