Cautare

73 de rezultate pentru "cosmote" (3.56 secunde)
In Romania iPhone 4 este continuare disponibil oficial in reteaua Orange, dar sunt comercializate si de catre Vodafone si Cosmote, care cel mai probabil vor lansa in viitorul apropiat noul 4S.
Si Cosmote are in oferta iPhone 4S insa compania nu a organizat un eveniment special de lansare in aceasta seara.
Operatorii de telefonie mobila, Orange, Vodafone si Cosmote, confirma faptul ca vor avea aparatul la vanzare luna viitoare. Acesta e capabil sa functioneze in retele de tip 4G.
Cosmote ofera iPhone 5 la 272 de euro (1.199 de lei) cu un abonament Smart XXL+ de 56 de euro pe luna.
Oricine isi face cumparaturile intr-un magazin PROFI primeste obisnuitul bon de casa pe care se afla tiparit un nume de utilizator si o parola ce ii permit ca, pe timpul zilei respective, sa se conecteze gratuit la Internet, in interiorul si in jurul magazinului, prin intermediul serviciilor Cosmote.
Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
- RCS&RDS - 3.700.000 - Telekom -1.500.000 - Focus Sat - 1.000.000 - UPC - 900.000 - Orange TV - 400.000 Telekom este prezent in Romania din anul 2014, dupa ce in 2011 compania germana a cumparat pachetul majoritar al OTE, operatorul elen care detinea la acel moment Cosmote si Romtelecom.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus, concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode se va desfasura miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, acesta va avea loc maine, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti in cadrul unei productii demne de renumele trupei cu o prezenta de peste trei decenii in istoria muzicii electronice!
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode a fost organizat de Emagic. Evenimentul si-a deschis portile la ora 17:00, cateva mii de fani ce asteptau de ore bune in fata stadionului, luand cu asalt zona din imediata apropiere a scenei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168