Cautare

73 de rezultate pentru "cosmote" (3.01 secunde)
În paralel, Cosmote, Telemobil si RCS&RDS îsi vor mentine tarifele neschimbate la 1 ianuarie 2009, dar din luna februarie a anului 2009, tarifele acestora se vor reduce la 6,4 eurocenti pentru Cosmote si Telemobil si 7,21 eurocenti pentru RCS&RDS."Vodafone România si Orange România au peste 1,1 miliarde de euro la un loc, într-o piata de 4,7 miliarde de euro, si înteleg ca sunt suparati.
Orange Romania si Vodafone Romania au un venit ARPU de aproximativ 7 euro, in timp ce Cosmote are un ARPU in jur de 5 euro pe utilizator.
“In perioada urmatoare vor fi analizate atat scrisorile de intentie primite de RomTelecom, cat si propunerea grupului elen OTE de a relansa operatorul de telefonie mobila sub managementul Cosmote“, a adaugat Nagy.
Surse de pe piata telecomunicatiilor sustin ca cei doi noi posesori de licente 3G ar putea fi operatorul Cosmote si compania POSTelecom.
ßi reprezentantii Cosmote Romania si-au anuntat in urma cu cateva luni intentia de a participa la licitatia pentru acordarea ultimelor doua licente 3G.
La licitatie au depus oferte patru companii, si anume Societatea Nationala de Radiocomuni-catii (SRR), RCS & RDS, Cosmote Romania si Telemobil.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Compania Cosmote va pune in aplicare noile tarife incepand cu 30 august. Astfel, un apel efectuat in Uniunea Europeana va fi taxat cu 49 de eurocenti pe minut, iar un apel primit cu 24 de eurocenti.
Companiile de telefonie mobila Orange si Cosmote vor reduce sambata tarifele de roaming la nivelul impus de Comisia Europeana, pretul pentru apelurile catre statele din UE fiind de 0,46 euro/minut, iar pentru cele primite de 0,22 euro/minut.
Raportat la populatia tarii, penetrarea telefoniei mobile a atins 106,2%.Cel mai mare operator de telefonie mobila este Orange Romania - cu 10,1 milioane de clienti la finele lunii iunie, urmat de Vodafone Romania - 9,256 milioane de utilizatori, Cosmote Romania - 4,642 milioane de clienti, RCS&RDS (Digi.Mobil) - peste 1,1 milioane de clienti (iulie 2008) si Telemobil (Zapp Mobile) - circa 500.000 abonati (iulie 2007).
Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania si Telemobil au investit, incepand cu anul 1997, aproximativ patru miliarde de euro, din care 350 milioane de euro pentru licentele operate, GSM si 3G, potrivit datelor Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania (AOMR).
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Cele sase multinationale care participa la program, HR Catalyst Solutions, in colaborare cu Adobe, BCR, BRD, Kraft, Cosmote si Colgate Palmolive ofera tinerilor locuri de munca permanente sau temporare, precum si programe de internship.
Daca ai un numar din reteaua Vodafone, unul din Orange si unul Cosmote le poti copia pe toate trei pe aceiasi cartela si le poti folosi in acelasi timp.
Pe piata de profil mai activeaza Orange România - zece milioane de utilizatori, Cosmote România - 3,61 milioane de clienti, Telemobil (Zapp) - peste 500.000 de abonati si RCS&RDS.
Furnizorul de servicii de telefonie mobila Cosmote România detine o licenta GSM 900 si una GSM 1800.  Câstigatorul noii licente ar putea fi anuntat pe 31 iulie Conform prevederilor proiectului de decizie propus de ANRCTI, etapele premergatoare licitatiei sunt elaborarea proiectului caietului de sarcini, publicarea acestuia în vederea consultarii publice, transmiterea observatiilor, elaborarea formei finale si publicarea anuntului de participare la licitatie.Calendarul detaliat al etapelor licitatiei va fi stabilit prin caietul de sarcini.ANRCTI estimeaza ca procedura va fi finalizata si câstigatorul va fi anuntat pâna pe 31 iulie.Pentru organizarea si desfasurarea procedurii de licitatie, ANRCTI va desemna o comisie formata din sapte membri care nu pot fi actionari, asociati, administratori, cenzori sau angajati ai vreuneia dintre persoanele juridice care participa la licitatie sau ai vreunei persoane juridice care are control asupra vreunui ofertant.ANRCTI trebuie sa publice cel putin într-un cotidian de circulatie nationala, precum si pe propria pagina de internet un anunt de participare la licitatie, prin care va invita persoanele interesate sa procure caietul de sarcini.Viitorii ofertanti vor avea obligatia de a constitui o garantie de participare în cuantum de 50.000 de euro prin scrisoare de garantie bancara.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
Cosmote - zece milioane, Orange - 19 milioane, RCS & RDS - doua milioane, Romtelecom - un milion, Telemobil (Zapp) - doua milioane si Vodafone - 16 milioane.
utilizatorii trebuie sa trimita cuvantul Webkino la numerele scurte 1377, in reteaua Orange, si 7413 - in Vodafone si Cosmote, dupa care vor primi, tot prin SMS, un cod de acces cu care vor viziona filmul.
Pachetele puse in vanzare de Romtelecom nu includ si servicii de telefonie mobila - asa cum procedeaza rivalii de la RCS&RDS, dar daca un utilizator cumpara la pachet si comunicatii mobile de la Cosmote, el va avea un discount suplimentar de 20 de euro.
google-analytics.com