Cautare

427 de rezultate pentru "cosmin" (6.82 secunde)
Rompetrol are posibilitatea sa produca 60.000 de tone de biodiesel, din luna august a anului viitor, cu conditia ca si statul roman sa-i stimuleze pe cei care fac investitii in acest domeniu, a declarat directorul general al Rompetrol Rafinare, Cosmin Cocean.
De aceeea Ministerul finantelor publice propune, in numele Guvernului, adoptarea prezentului act normativ”, a motivat secretarul de stat al Ministerul Finantelor Publice, Cosmin Coman.
Propunere legislativa care propune modificarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal a fost initiata senatorii Avram Craciun, Vasile-Cosmin Nicula(PSD), Danut Prunea(PSD) si de deputatii Mircia Giurgiu, Nicolae Jolta(PNL), Marius Popa(PNL), Florin Luca(PSD) si Sorin Roman(PSD), care sustin ca in alte state europene precum Franta, Belgia sau Marea Britanie este practicata o asemenea scutire de la plata impozitului pe cladiri.
Este vorba despre transferurile jucatorilor Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers, Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999, Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999, Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.
Totodata, conform recentului sondaj, Partidul lui Becali ar intruni 4,8% din preferintele alegatorilor, PPCD - 2,5%, PC ar obtine 1,5%, iar Partidul lui Cosmin Gusa (PIN) nu mai mult de 1%.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
Pe scena, DayDay inseamna Andrei Erdei (chitara, lead vocals), Șerban Popadiuc (chitara), George Irimescu (bass), Cosmin Dumbrava (tobe), Ruka Furtuna (backing vocals) si Ioana Negrea (backing vocals).
Cred ca trebuie sa ma reprofilez, vad ca se ofera locuri de munca in textile sau ca fierar-betonist, dulgher si eu nu am pregatirea necesara", a spus Cosmin Stanescu.
Un spectacol la a carui montare am invins cu greu dificultatea de a izbucni in ras continuu. Vizionare placuta! (Florin Zamfirescu) de Andreas Petrescu Regie: Florin Zamfirescu Distributie: Gabriel Fatu, Cosmin Vijeu, Calina Epuran, Florin Zamfirescu.
In cadrul Centrului Cultural Mangalia a avut loc prima sedinta, cea de constituire si alegere a componentei Biroului de Conducere Local al Partidul Initiativa Nationala (PIN).
Deputatii cu cele mai multe prezente, calculate procentual din numarul total de voturi, incepand cu 1 februarie 2006, sunt Gheorghe Gabor (PNL) 95,7%, Corneliu Momanu (PNL) 94,8% si Cosmin Gabriel Popp (PD) 94,1%.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
El este urmat de Corneliu Vadim Tudor (24%), Mircea Geoana (21%), Ion Iliescu (19%), Adrian Nastase si Petre Roman (cu cate 12 procente) si Cosmin Gusa si Gheorghe Ciuhandu (cu 11 procente).
Echipa "marilor invinsi portocalii" a fost condusa de liderul PD, Emil Boc, si a fost formata din primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, deputatii: Mircea Man, Ioan Oltean, Marian Jean Marinescu si Cosmin Popp (portar), presedintele ANAF, Sebastian Bodu.
Lasati-ma sa vad care este situatia si am sa va spun mai multe miine (azi - n.r.)", ne-a declarat consilierul local Cosmin Paun, presedintele Organizatiei Municipale a PD.
Gheorghe Barbarasa, secretarul general al judetului, a declarat ca si "restantierii" la depunerea declaratiilor, consilierii judeteni Cosmin Enea si Stefan Stoica, au prezentat ieri declaratiile de apartenenta la partidele pe listele carora au fost alesi, configuratia politica in Consiliul Judetean Dolj fiind in prezent stabilita in mod cert.
Congresul de unificare dintre PN¥CD si URR in urma caruia pe scena politica a aparut PPCD (PN¥CD) a avut loc in martie 2005, in prezenta presedintilor celor doua formatiuni, Gheorghe Ciuhandu si Cosmin Alexandru, si a presedintelui de onoare, Ion Diaconescu.
Cosmin Gusa, cel despre care aproape toata lumea stie cine e si cu ce se ocupa, si-a lansat, la Galati, la Biblioteca „V.A.
Cosmin Gusa a lansat la Galati cartea “10 pacate ale Romaniei”. In fine, conducerea Partidului Democrat a lansat proiectul “Un primar - un proiect”.
In raportul prezentat de presedintele PD, Mircea Toader, au existat cuvinte critice la adresa consilierilor locali Cosmin Paun si Victor Dobre la adresa deputatului Iulian Birsan care, prin neprezentarea la conferintele de presa, au dus la scaderea reflectarii partidului in mass-media, conferintele fiind salvate, potrivit raportului, de Mircea Toader.
google-analytics.com