Cautare

427 de rezultate pentru "cosmin" (2.98 secunde)
Cosmin Ionut Morteanu de la brandul Tuica si palinca de pruna de Spiridoni este prezent cu un stand cu produse in curtea MTR.
Cosmin Mladin, liderul celei mai puternice grupari de contrabanda cu tigari din vestul Romaniei a fost capturat de politisti dupa ce i-a fost intinsa o capcana chiar de catre un apropiat.
Cosmin Natanticu, fostul concurent de la Asia Express si Dancing on ice sufera de algofobie. Aglofobia este frica excesiva si irationala a oricarui tip de experienta legata de durere.
Cosmin de 38 de ani, din judetul Arges, cunoscut cu antecedente penale. ... Cosmin nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Cei opt inculpati acuzati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, printre care Cosmin Camen, Ilie Para si Narcis Cita, vor fi cercetati in stare de arest.
Cosmin Matei este un jucator in care eu cred, pentru atitudinea pe care o are. La finalul primei reprize cu Farul, Cosmin Matei a alergat si a facut si faza defensiva, a facut un efort in plus.
Coordonatorul regional, Cosmin Barzan a afirmat ca, desi voluntarii au acreditari si ecusoane de la Biroul Electoral Judetean, acestia nu a fost lasati sa intre in sectiile de votare.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
Printre cei mai tineri se numara Radu Vasile Prisacaru (Iasi), 31 de ani, Cosmin Adrian Covaciu (Alba), 32 de ani, si Cirpian Dobre (Mures), 33 de ani.
Cosmin Alexandru, liderul URR, a tinut sa adauge ca rolul de conducator al lui Gheorghe Ciuhandu este meritat pe deplin, dar in rest nu se poate vorbi de locuri stabilite pentru cineva anume.
Si ar fi bine daca s-ar intampla asa, pentru ca asta ar demonstra adevarata masura a lui Cosmin Gusa si a echipei lui si ar arata ca acesta nu obtine voturi nici cat sa castige presedintia unei scari de bloc“, a spus Boc.
Mircea Iustian il inlocuieste din postul de subprefect pe Cosmin Andrei, fost membru PNL si fost consilier local al orasului Navodari.
a fost publicat si ordinul privind atributiile pe care le va indeplini fostul subprefect de Constanta Andrei Cosmin. (R. C.
Cosmin Ruscior RFI: Invitatul diminetii: fostul presedinte Ion Iliescu Reporter: Buna dimineata! Realizator: Invitat cu greutate astazi, un important om politic, despre revizuirea Constitutiei.
Ca urmare, Cosmin Nicula, Nicolae Banicioiu, Vlad Manastireanu si Daciana Sarbu si-au anuntat intentia de a reformula propunerile anterioare referitoare la legalizarea prostitutiei intr-un proiect menit sa asigure atat siguranta conditiilor de munca pentru practicante (practicanti ca de, suntem pe cale sa intram in Europa) cat si rotunjirea anemicului nostru buget cu ajutorul impozitarii prestatiilor sexuale.
Cei trei - Cristina Calangiu, Cosmin Enea si Dan Mogos - isi vor putea intra din nou in drepturi, singura conditie prevazuta de lege fiind sa depuna declaratiile de avere pana la organizarea primei sedinte a consiliului.
E o sansa pentru mine”, i-a spus Emil Hurezeanu lui Cosmin Prelipceanu, in emisiunea Jurnalul de seara, de la Digi24.
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), nu poate uita cum a fost indepartat din conducerea PD pe vremea cand liderul acestei formatiuni politice era inca Traian Basescu.
Dupa ce subiectul a fost incheiat, prin decizia de a se mentine actuala forma a articolului 13, democratul Cosmin Popp a propus prelungirea programului pana la epuizarea ordinii de zi.
Actul normativ introduce notiunea de tratament egal pentru toti investitorii, eliminand diferentele intre investitii straine, investitii domestice, precum si intre investitii directe si investitii indirecte. (Mugur Cosmin)
google-analytics.com