Cautare

434 de rezultate pentru "corina chiriac" (2.88 secunde)
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Corina Danila a fost vedeta postului AcasaTV in anii 2000 cand a jucat in multe telenovele. Dupa ce i-au expirat contractele, Corina si-a dorit sa ia o pauza de la viata publica si a ales sa se dedice familiei.
Eurodeputatul PSD Corina Cretu a fost aleasa, la finalul saptamanii trecute, in echipa de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, institutie care constituie un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE).
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". ... interventia in procesul electoral in favoarea PD-L si a lui Traian Basescu", mai sustine Corina Cretu.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Corina Cretu: Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Sezonul estival actual se dovedeste a fi unul bun pentru industria turistica de pe litoral, a aratat Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
Invingator la voturi a fost Ioan Chiriac, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean. ... Prezenti la Bucuresti, atat Romeo Stavarache, cat si Ioan Chiriac au prezentat probe si au adus argumente in sprijinul afirmatiilor lor in fata membrilor acestei comisii, insa o solutie finala nu a fost inca pronuntata.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
Laura Chiriac, membru in cadrul Biroului Politic ALDE, ne-a transmis un comunicat: Luni, membrii Biroului Politic ALDE au votat in unanimitate trecerea in opozitie fata de actuala formula de guvernare.
Am primit cu mare bucurie in suflet invitatia Cristinei Chiriac de la Flori de IE, de a realiza o sedinta foto atipica, cu ii intr-o sala de sport.
Toate hamurile lui Chiriac Alecu sunt facute din piele si toate cusute cu migala si rabdare. Niciodata curelele nu sunt la fel.
google-analytics.com