Cautare

194 de rezultate pentru "constructorul" (2.86 secunde)
Constructorul s-a vazut nevoit sa isi agate podul de un zid improvizat pentru ca oamenii sustin ca nu au fost rasplatiti indeajuns pe gospodarii. ... Constructorul a dat asigurari ca il va preda in luna octombrie.
La sfarsitul anului trecut, intr-un interviu acordat HotNews.ro, Ion Dedu, seful directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei a declarat ca CNADNR ar fi reziliat contractul cu constructorul pentru portiunea de autostrada intre Centura si intrarea in Bucuresti.
Ca urmare a afirmatiilor lui Traina Basescu constructorul comunica presei ca in imobilul din strada Zambaccian nr. ... Constructorul s-a adresat instantelor jucatoresti care au dispus redeschiderea santierului constatand modul ilegal in care au fost emise deciziile primarului municipiului Bucuresti, Traian Basescu.
Ele sustin ca nu pot fi de acord ca elevii, cadrele didactice si parintii din localitatile cu primari PD sa fie pedepsiti si in anul scolar 2007-2008, care sa-i gaseasca in scoli si gradinite condamnate la degradare "de constructorul Adomnitei".
Prin Studiul de Fezabilitate (SF) se intocmeste un plan de expropriere, apoi documentatiile si identificarea lor, se intocmesc documentatiile, apoi se consemneaza banii la CEC, iar in acel moment constructorul poate sa intre pe terenul respectiv.
Constructorul poate fi sanctionat. GdS: Ati sanctionat pe cineva? M.M.: Cred ca nu. GdS: Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
Constructorul poate fi sanctionat. GdS: Ati sanctionat pe cineva? M.M.: Cred ca nu. GdS: Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Nicolescu Constructorul cladirei, Al. Savulescu Arhitectul cladirei G.D. Ciconi Desigur, in functie de evolutia vremurilor si cazul cladirii Prefecturii de la Calarasi a reprezentat un punct de mare atractie, pentru vizitatori si nu numai.
Pentru a beneficia de acesti bani, constructorul a fost nevoit sa depuna scrisoare de garantie bancara si scrisoare de buna executie.
Printre acestea, aveti nevoie de o persoana care sa se ocupe de partea tehnica, una care sa fie interfata cu constructorul si alta care sa se ocupe de autorizari.
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a dezmintit acuzatiile, sustinand ca a acordat contracte firmei vicepremierului Gheorghe Seculici in conformitate cu legislatia si ca acuzatiile GIP sunt nefondate, in conditiile in care contractul la care s-a facut referire putea fi acordat doar SC Proiect Arad, „societate care a proiectat cladirea la momentul construirii ei in anii ‘70 si care, impreuna cu constructorul, a oferit o garantie de 50 de ani pentru imobil“.
Constructorul american de autoturisme General Motors ar putea cere introducerea sub protectia legii falimentului pentru diviziile neprofitabile, in timp ce diviziile profitabile s-ar putea reuni sub o noua companie, au anuntat reprezentantii companiei.
Constructorul auto isi traieste, probabil, ultimele clipe printre cele 30 de valori vedeta al indicelui Dow Jones, in randul carora figureaza inca din 1925.
Constructorul auto nipon Toyota a anuntat ca recheama pentru reparatii 1,53 de milioane de masini la nivel mondial, din care cea mai mai mare parte in SUA si Japonia, din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare si la pompa de combustibil, potrivit mediafax.ro.
Calea Bucuresti se va inchide pe tronsoane, nu stim care, deoarece constructorul are un plan de lucru, iar cand o sa stim, o sa comunicam.
Asta in conditiile in care constructorul a cerut penalitati de 66 de milioane de euro", spunea edilul-sef al bucurestenilor in sedinta din luna februarie a anului 2009.
Constructorul japonez a intrat in acest an in alianta Renault-Nissan. De asemenea, faptul ca multi furnizori ai Renault se afla in Romania pentru Dacia va cantari destul de mult.
- Nu stim cine a fost constructorul, dar Capitania de la Calarasi era data in folosinta in anul 1907, asa cum reiese dintr-o carte postala pe care o reproducem mai jos.
Casa Stark Principala Casa din Nord, cu origini ce duc spre Brandon Constructorul, cel care a construit Zidul, si spre vechii Regi ai Iernii.
google-analytics.com