Cautare

7407 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (4.56 secunde)
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio a lansat recent un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei a fost "Sanatatea e mai buna decat toate". Alaturi de Simona, la eveniment s-au aflat:
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica:
Recent, la restaurantul La Mia Musica, a avut loc o noua conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema: ... Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment s-au aflat si dr. ... Ruxandra Constantina, medic de familie;
Videanu, acuzat de Vanghelie ca a obtinut pe cai oneroase licentele de exploatare a marmurei, s-a oferit sa-i cedeze contracandidatului sau o parte dintre contractele aduse in discutie. Conferinta de presa convocata de Videanu in acest scop a degenerat rapid intr-o adevarata cearta intre cei doi.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media.
Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) si partenerii sai, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului (MMFPSPV-DPC) si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania (APCCR) organizeaza de miercuri, 28 august, orele 10.30, la Hotel CARO, sala Eminescu, Blvd.
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, dorind sa marcheze Saptamana Europeana de prevenire a cancerului de col uterin (24-30 ianuarie 2016), organizeaza, in ziua de miercuri 27 ianuarie, cu incepere de la ora 13.00, o conferinta de presa. Conferinta de presa va fi deschisa de doamna Prof.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania organizeaza conferinta de presa, organizata la ora 10.00 in data de 29 ianuarie, la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti, ocazie cu care va fi lansata si Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare 2016.
Autoritatea Nationala pentru Turism va invita azi, 15 iunie 2016, ora 10:30, la conferinta de presa, care are loc la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta, pentru prezentarea Rutei Istoriei Antice a Romaniei la Marea Neagra, realizata in cadrul proiectului ALECTOR - Collaborative networks of Multilevel Actors to advance quality standards for heritage tourism at Cross Border Level, proiect co-finantat in cadrul Programului Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013 - obiectiv principal valorizarea elementelor de patrimoniu tangibil si intangibil, si dezvoltarea de parteneriate regionale in zona Marii Negre in vederea crearii de produse turistice trans-frontaliere de calitate.
Dan Petrescu s-a enervat la conferinta de presa de dinaintea partidei pe care CFR Cluj o va disputa cu UTA Arad. ... Ce intrebare e asta, nu sunt prea bine, nu ma mai intreba de astea. ... De acum nici nu mai raspuns la intrebarile astea.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
'Aproape toata lumea este de acord ca in ultimii ani, datorita stilului aiuritor si nedemn al presedintelui Traian Basescu, nimic din aceasta tara n-a mai ramas in picioare.
Presedintele executiv al Partidului Democrat, Adriean Videanu (foto), a declarat ieri, într-o conferinta de presa, ca PD "dezavueaza categoric maniera de a face politica a PSD, bazata pe manipularea opiniei publice".
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
google-analytics.com