Cautare

1979 de rezultate pentru "comuna cumpana" (3.14 secunde)
Cumpana-Techirghiol reprezinta un alt colegiu; ... In privinta lui Gheorghita Corbu, un alt potential candidat al PD-L, se pare ca acesta ar tinti zone care sa cuprinda localitati precum Valu lui Traian, Cumpana si Techirghiol, dar depinde atat de decizia partidului, dar si de configuratia finala a colegiilor.
20 din centrul orasului, respectiv localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu, Valu lui Traian), mai ramane de aflat cine va fi, pe aceasta zona, candidatul PD-L pentru Senat, caci de la PNL se stie ca va fi Max Badin.
"Azi suntem in fata unui moment de cumpana pentru Romania. ... Un moment de cumpana, un moment de restriste, iar problema atragerii fondurilor europene devine azi pentru Romania un obiectiv strategic de grad zero", a declarat Mircea Geoana.
"In viata oricarei natiuni apar momente de cumpana. Natiunea romana a avut prea multe momente de cumpana. Am avut vremuri de restriste, de speranta, de unitate, de dezbinare.
Stam si noi in cumpana, precum sta si poporul american, desi cumpana noastra pare sa fie mai putin dezechilibrata decit a voastra.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
Astfel, ministrul Oprea a intervenit la ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, ca sa aprobe finantarea unui proiect de reabilitare drumuri si canalizare pentru comuna Odoreu, solicitare pe care aceasta a indeplinit-o, taind de la finantare proiectul de reabilitare drumuri depus de comuna Batarci judetul Satu Mare, care fusese declarat eligibil inaintea proiectului comunei Odoreu.
Comuna Ghindeni, desprinsa de Malu Mare in 2004, foloseste PUG-ul intocmit pentru Malu Mare in anul 2000. Primarul Florea Anghelin a declarat ca, desi comuna ar avea nevoie de un nou plan, nu a avut bani pentru o asemenea investitie.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... 1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
Insotit de secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu, a sosit ieri in judet pentru a transa situatia creata in ultimele zile in comuna Rast.
Daca, in privinta incalzirii centrale, foarte putine dintre localitatile judetului indeplinesc conditiile impuse de lege, comuna Poiana Mare ar putea fi din nou propusa pentru a deveni oras deoarece, conform datelor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, are o populatie de aproape 12.000 de locuitori.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta.
Formatiunea condusa la Galati de Adrian Smarandoiu a organizat la finele saptaminii trecute un miting impotriva primarului si viceprimarului de Cosmesti, care, in opinia becalistilor, se opun ideii ca echipa de fotbal Steaua Cosmesti, patronata de Catalin Burduja, seful penegistilor din aceeasi comuna, sa evolueze pe terenul pe care joaca Unirea Cosmesti.
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna. ... Tot pentru copii, mai bine zic pentru incalzirea unitatilor de invatamant din comuna, administratia locala din Saraiu vrea sa achizitioneze instalatii pentru producerea energiei electrice.
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Comuna Sadova este in pericol de a pierde un proiect in valoare de un milion de euro pentru alimentarea cu apa a localitatii pentru ca firma care se ocupa de lucrare nu a gasit pana in prezent apa potabila.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. ... Niculaita este fiu de taran mijlocas dintr-o comuna din judetul Botosani, „acolo unde se atirna harta in cui“, cum spune el.
google-analytics.com