Cautare

2855 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c pe moldova" (2.95 secunde)
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
Mare inspiratie pe consilierii prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu ori pe membrii PNL care i-au impus primului motociclist al tarii sa stabileasca zilele de 1 si 15 iunie ca date ale alegerilor locale!
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! "Fotbalul va fi mai sarac fara giulesteni!" Rapidistii PLANG de disperare! ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova. Este prima campanie promotionala din toate timpurile, derulata simultan pe cele doua teritorii.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova. Modelul unei astfel de sedinte comune exista deja in relatia Romania - Ungaria.
Senatul Statelor Unite a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezolutie prin care cere Guvernului Republicii Moldova sa ia toate masurile pentru ca scrutinul de duminica sa fie corect si liber si sa garanteze ca moldovenii de peste hotare vor avea mijloace adecvate pentru a vota.
Presedintele Traian Basescu (foto) si premierul Emil Boc au discutat, ieri seara, la Palatul Cotroceni, cu sefii serviciilor secrete pe tema situatiei din Republica Moldova.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, desi Romania a pledat in toate instantele europene pentru negocierea unui nou tratat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, prin incalcarile drepturilor omului de catre Chisinau, acest acord "nu are o perspectiva imediata".Seful statului a declarat, la deschiderea Forumului Autoritatilor Locale din Romania si Republica Moldova, ca pozitia statului vecin fata de Romania si incalcarea drepturilor omului fata de propriii cetateni dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie fac ca un nou acord cu Uniunea Europeana, in conditiile in care cel existent anterior a expirat, sa nu se materializeze in viitorul apropiat.
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania. Jurnalistul Eugen Zainea realizeaza o analiza a ultimelor reactiiavute de Merkel cu privire la aceasta zona a Europei si incearca sa descifreze implicatiile acestor miscari la nivel geopolitic.
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a prezentat joi, in Biroul permanent al Senatului, textul unui proiect de declaratie in urma afirmatiilor nevenite facute de ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit. ... Biroul permanent al Senatului a decis sa trimita Comisiei pentru politica externa proiectul de Declaratie.
Cea mai apreciata atractie turistica ce recomanda Republica Moldova ca destinatie favorita de catre vizitatori o reprezinta vinurile.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti! / mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Au fost momente cand emotiile i-au coplesit pana la lacrimi pe participantii la miting. ... Din Republica Moldova au participat la manifestatie liderii Partidului Liberal, ai Partidului Unitatii Nationale si ai Partidului Liberal Reformator.
Unul dintre acestea are in vedere faptul ca, initial, partea romana nu a fost convinsa ca are timpul fizic necesar pentru a pregati o vizita oficiala la cel mai inalt nivel, dar urmare a determinarii sefului statului roman, toate detaliile au fost stabilite de catre cele doua parti in mai putin de 24 de ore.
google-analytics.com