Cautare

2855 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c pe moldova" (2.68 secunde)
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Vladimir Voronin (foto) a acuzat, ieri, Romania ca ar fi in spatele revoltelor de la Chisinau. In acelasi timp, ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost declarat "persona non grata", autoritatile comuniste luand si decizia de a introduce regimul de vize in mod obligatoriu pentru Romania.
Dupa Romania, Vladimir Voronin acuza si Serbia de implicare in organizarea protestelor de la Chisinau. Presedintele moldovean a sustinut intr-un interviu acordat cotidianului spaniol, El Pais, ca, alaturi de agenti romani, sapte sarbi au condus actiunile de strada de saptamana trecuta.
"Violentele nu au servit nici manifestantilor, nici opozitiei politice, ele au servit exclusiv celor care de fapt le-au provocat si le-au facut posibile, adica a celor care detin acum puterea", a declarat ieri presedintele Traian Basescu (foto), in fata Parlamentului.
Marius Gabriel Lazurca, desemnat ambasador al Romaniei la Chisinau, si-a prezentat proiectul de consolidare a relatiei romano-moldovene, vorbind despre stimularea crearii unui spatiu mediatic comun, infiintarea unei banci de investitii romano-moldovenene si a unui institut cultural la Chisinau.
Realitatea TV publica pe site articolul 'Moscova il ataca dur pe Basescu: "Are scopuri propagandistice"', pe care il puteti citi in continuare.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Senatorul Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a sustinut o declaratie politica referitoare la decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau de recunoastere a limbii romane drept limba oficiala, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Singura vizita in care am emotii este atunci cand vin in Republica Moldova Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aratat emotionat de vizita in Republica Moldova. Mai mult, seful statului roman spune ca are emotii de fiecare data cand vine la Chisinau. "Va multumesc pentru invitatia de a vizita RM.
" Da pentru integrarea europeana a Republicii Moldova", pe care o puteti citi in continuare.
"O decizie istorica", pe care o puteti citi in continuare. In urma cu doar cateva zile, Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a adoptat urmatoarea hotarare: ... - Constitutia Republicii Moldova, adoptata la 29 iulie 1994, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza: ... O substituire atat de simpla, cu implicatii enorme.
Republica Moldova, incotro?. ... Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
A aduce acum in atentie situatia din Republica Moldova ar putea parea o diversiune.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
google-analytics.com