Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (3.06 secunde)
Cosmin Bacila, fotbalistul care si-a rupt piciorul pentru trupa gorjeana in turul campionatului, a fost uitat de oficiali Indispensabil in turul campionatului, Cosmin Bacila nu mai este bagat in seama de oficialii de la Pandurii.
Mijlocasul George Florescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Piturca este al doilea selectioner care il convoaca la prima reprezentativa, ceea ce inseamna ca are o anumita valoare, in ciuda criticilor de care a avut parte.
Steaua, calificata in turul III preliminar al Ligii Campionilor Steaua Bucuresti s-a calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor al fotbal, dupa ce a reusit sa invinga, si in retur, in Macedonia, pe Vardar Skopje cu scorul de 2-1.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... A spus DA! Primul antrenor care si-a dat acordul sa vina la FCSB!
Adrian Mutu va trebui sa informeze zilnic Federatia engleza de fotbal (FA) in legatura cu locul in care se afla, pentru ca jucatorul sa poata fi testat in orice moment de reprezentantii FA sau de cei ai FRF.
La ora cind scriu acest material meciul anului, disputat de F.C. Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Important este insa faptul ca o echipa celebra, din capitala, a descins pe stadionul municipal iar noi, botosanenii, putem sa-i urmarim pe viu.
Partidele mari din Romania au nevoie de ajutor. ... Dusmanul gigantilor de pe scena politica nationala este nimeni altul decit George Becali.
Daca violenta in sport este intalnita pe stadioanele din toata lumea, Romania este inca novice in limitarea acestui fenomen, prin luarea de masuri concrete care sa tina departe de tribune si peluze manifestarile violente ale frustratilor si teribilistilor.
Dupa sapte ani in care a jucat prost si a dat vina pe napasta si pe Tata Puiu, "Nationala" s-a calificat la EURO 2008. ... Anul trecut, la debutul cupelor europene, singura dilema a romanului tare priceput la fotbal era cine va castiga Cupa UEFA: Steaua, Dinamo sau Rapid.
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
Stoican a anuntat ca pleaca de la Dinamo si renunta la postul de antrenor principal. Decizia a venit in urma unei sedinte cu conducerea clubului. "Am oprit colaborarea cu aceasta echipa pentru binele jucatorilor, pentru viitorul lor, ei vor intelege de ce.
Jandarmi au semnalat incidente inainte de meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 Bucuresti si CSA Steaua, disputat luni seara pe Arena Nationala din Bucuresti.
Mircea Lucescu s-a reintors la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Antrenorul a vorbit despre echipa sa, despre lupta din Superliga, dar si evolutiile echipei nationale din preliminariile Euro 2024.
(continuare) - Ce parere aveti despre proteste, cat sunt de justificate, cat sunt de spontane si cat sunt de alimentate politic?
Ministerul Economiei si Comertului ii avertizeaza pe coreenii de la Daewoo Craiova ca daca in doua saptamani nu vor renunta la tergiversarea semnarii contractului de preluare, negocierile vor fi oprite, ne-au declarat surse din cadrul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
Localitatile vizate de corporatia cu activitati in sectorul productiei de automobile sunt comuna Osorhei si Salonta. Daimler prefera Bihorul pentru a beneficia atat de forta de munca din Romania, cat si de cea din Ungaria, amplasamentele vizate aflandu-se la cativa kilometri de granita.
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
google-analytics.com